Det Andromedanska Höga Rådet: Ett Nytt Kriterium för att Må Bra, 27 februari 2024

 

Det Andromedanska Höga Rådet: Ett Nytt Kriterium för att Må Bra

27 februari 2024

av Ailia Mira
https://expectwonderful.com/blog/a-new-criteria-for-feeling-good

Gudomliga Ni,

Vi är glada över att vara med er nu och att tala med er från vårt perspektiv om vad ni upplever just nu och hur ni deltar i denna tid av ökande energi och expansionen av er förkroppsligade närvaro.

Först och främst vill vi fira er och allt ni tillåter. Ofta när den inkommande energin är så stark – som det har varit den här veckan – tappar man lite helheten ur sikte och hur långt man har kommit. Vi påminner er nu om detta, och säger er att vi ser otroligt ljus och klarhet i era fält, och det fullständigare uttrycket av er harmoniska helhet är mer och mer villigt närvarande och kommer från er förkroppsligade form. Ni är så mycket mer upplysta än ni ofta inser.

Vi ser Jorden som helhet bli så mycket ljusare och klarare. Ni är medvetna om de många kaotiska energierna som utspelar sig på sätt som drar fram lägre frekvensmönster i ljuset. Kom ihåg att det är just det – lägre frekvensmönster som kommer fram. Allt måste få ta emot ljus. För att bli upplyst. Kom ihåg att ljuset självt gör så mycket av det tunga arbetet här. För det är i denna belysning som aktivering och upphöjning kan ske. Det är genom belysning som tändningen av högre potential uppnås.

Din närvaro är nyckeln till att detta händer i världen nu och vi firar detta också och inbjuder dig att göra detsamma. Varje dag kanske du tackar ditt Gudomliga Jag och ditt Andliga Stödteam för att de är med dig och att du tar en stund för att känna glädjen i att veta att du är så älskad och sedd, stöttad och åtföljd. Hela tiden. Ni är omgivna av kärleksfulla energifält och så många Ljusvarelser ser efter er och stödjer er. Och genom att komma ihåg detta stärker ni det ytterligare. Och dig själv. Du stärker dig själv genom att öppna dig för detta enorma oändliga icke-fysiska ljus som är din Källa. Och när du öppnar för detta, genomsyras du av kärlek och ljus och frid och glädje och harmoni och stillhet – alla egenskaper hos din gudomlighet överförs upprepade gånger till dig. Och mer och mer tar de tag i dig och rotas, integreras i din fysiska form. Och förändrar hur den formen uttrycker sig, och ger fart åt din uppstigning.

Vi ser dig också vara så medveten om hur du inte kan göra de saker i ditt dagliga liv som du brukade kunna göra. Du upptäcker att du känner dig mindre produktiv och vi ser att du ibland verkligen kan låta det vara som det är, för ärligt talat kan du inte göra mer med tanke på hur du känner. Vi uppmuntrar er, vänner — och vi är vänner, med så många av er och vi välkomnar detta från er alla — vi uppmuntrar er att veta att ni faktiskt gör så mycket som är av så stort värde — det är bara inte samma slags saker som ni brukade göra och det handlar inte så mycket längre om yttre handling och upptagenhet.

Värdet av det ni gör varje dag genom att tillåta denna inre evolution och transformation, och varje natt medan ni sover, är enormt! Ta detta till hjärtat och känn sanningen i det vi delar här. Inom dig vet du att detta är verkligt, men du tänker inte alltid på det när du går igenom din dag. Du tenderar fortfarande att ta med dig förväntningar på dig själv, till din dag, som är baserade på gamla sätt att vara. Sätt som i sanning håller på att bli föråldrade.

Ditt Gudomliga Jag, det Sanna Jaget, den eviga Monadiska Närvaron som du kan kalla din själ, eller ditt JAG ÄR – orden spelar ingen roll – detta stora hela och vidsträckta eviga ljusfält som är DU, kommunicerar alltid med dig, ingjuter dig med anden av hela ditt väsen och vägleder dig också i stora och små saker. Du kan veta vilken vägledning du får genom att helt enkelt känna efter vad som känns rätt för dig. Du kan lita på att ditt Gudomliga Jag ger dig klarhet och när något känns rätt för dig kan du lita på det, välja det och veta att om du gör det kommer livet att flöda och saker falla på plats. Ett högre arrangemang tillåts när du tonar in och fungerar på detta sätt.

Så enkelt är det.

Våga tro på det som ger dig lättnad. I det som överensstämmer med hur du känner ögonblick till ögonblick. Våga älska dig själv generöst och känna dig värdefull och betydelsefull, även om ditt sätt att leva verkar väldigt annorlunda än de kriterier du brukade ha för att må bra under dina dagar. Lär dig att ha nya kriterier för att utvärdera och se vikten av varje ögonblick. Våga hålla din vilja att vara sann mot dig själv som dina kriterier. Att känna in i det som är harmoniskt för dig och att anpassa dig till det som känns rätt.

Ditt autentiska, sanna uttryck och att du väljer det som känns rätt förstärker allt. Börja använda detta som hur du tänker på hur dagen har gått. Känner du inre frid och harmoni? Då har du gjort allt! Känner du dig centrerad och kopplad till dig själv? Lyssnar du på din kropp och ger den vila, hydrering, rörelse, frisk luft och vad du än känner att den behöver? Har du några stunder av enkel glädje och njutning? Allt detta är underbara sätt att tänka på hur ditt liv går och mer än något annat, om du tar hand om dig själv med en avsikt att vara sann mot dig själv, vet då att du kommer att lyckas med allt du kom hit för att uppleva, skapa och bidra med.

Vi vet att de inkommande energierna och kraven som allt detta ställer på dig kan kännas överväldigande ibland och även som det som kan ha hänt så länge, att det ibland känns som att du bara vill ha en paus. Så be om det. Om du behöver det, säg till ditt Gudomliga Jag att du behöver en paus, en ledig natt, tid att vila och omgruppera och ditt Gudomliga Jag kommer att ge dig energier och information för att stödja dig i att komma tillbaka till centret och återansluta med din djupa inre kunskap om hur vacker och värdefull denna livstid är och varför du valde att vara här.

Du kom hit för den enorma expansion du visste skulle vara en del av din upplevelse. Du kom hit för att ge generöst av dig själv, energetiskt, för att bidra med din energi till blandningen av energier och övertoner här på Jorden och du visste att du skulle bli så upplivad och inspirerad av att få uppleva denna övergång från den 3:e dimensionen till den 5:e dimension och bortom. För att se hur det var, inifrån upplevelsen

Du, Fantastiska Du, är en vägvisare och en världsöverbryggare. Du är en värdefull varelse av ljus, villig att gå in i detta spel och spela din roll för glädjen och upplevelsen det skulle ge dig. Håll detta nära ditt hjärta och levande inom din medvetenhet.

Du gör det! Att bli den högre dimensionella varelsen du kom hit för att utvecklas till, medan du var i det fysiska. Du håller på att bli en uppstigen mästare. Och för några av er? Ni gör det IGEN. Ni har gjort det förut på andra planeter, i andra fokusområden och delande er inre kunskap som en närvaro, med de som gör detta för första gången, genom att emanera och överföra det ni vet, vibrationsmässigt, vilket gör det mer intuitivt tillgängligt för andra.

Alla ni bidrar med vackra och relevanta energier till denna kollektiva upplevelse. Värdera er själva. Värdera varandra. Tro på den briljans och expansion ni blir och skapar. Och vet att du har en mängd fans och vänner som hejar på dig och som inspireras och berörs av det mod och den öppenhet som du lever med.

Vi finns här för dig och med dig. Vi är Andromedanernas Högsta Råd. Vi älskar att få den här möjligheten att prata med dig och dela hur vi ser och firar ditt förkroppsligade VÄSEN!

Vi hoppas att du känner den enorma kärlek och glädje som vi lyser över dig just nu. Vi strålar den över dig! Blunda och om du vill, öppna för att ta emot detta nu och om du vill, använd det för att skapa en djupare och mer personlig kontakt med oss.

Vet då alltid att vi är här och med dig och be oss om allt du kan behöva och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig. Tack för att du tog dig tid att kontakta oss.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *