Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 juni, 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.
Vi har tittat på de olika tidslinjerna som är de mest troliga för det mänskliga kollektivet och vi är väldigt uppmuntrade över vad vi ser. Vi förstår hur svårt det har varit för de flesta av er och vi vill att ni ska veta, att hur det än ser ut i era liv, eller i världen, så rör ni er i rätt riktning.
Vi vill försäkra er om att ni inte kan göra något misstag. Ni kan inte ställa till det för er själva, eller någon annan, och vi vill att ni ska slappna av mer. Det är genom avslappning som ni öppnar er själva att ta emot. Ni kommer att befinna er själva på/i den tidslinjen som passar er själva bäst, inte genom att arbeta för att komma dit, utan genom att tillåta er själva att ”flyta med strömmen”.
Folk använder det uttrycket ofta och ni kanske inte förstår till fullo vad de menar med det. För oss betyder ”flyta med strömmen” att låta energin ta er på en resa och lita på att ni rör er i rätt riktning. Det betyder att ni inte behöver bråka med någon eller något, för att komma dit ni slutligen är på väg.
I vårt senaste budskap berättade vi för er att kärlek förenar mänskligheten och nu vill vi också påpeka att kärlek är vägen till att släppa den förbittring, ilska och ångest som ni ibland är i. Det är genom att hitta kärleken inom er och genom att stråla ut den klarare, som ni inte bara njuter av era liv, utan också löser alla problem som kommer i er väg.
Älska er själva tillräckligt mycket för att garantera er frihet från att göra saker den svåra vägen. Älska er själva tillräckligt mycket, så att ni tar emot den hjälp som kommer till er från andra människor och icke-fysiska varelser. Älska er själva tillräckligt mycket, så att ni erkänner att ni är tillräckliga, att ni gör tillräckligt och att ni redan har gjort tillräckligt för att vara på den tidslinje som för er till uppstigningsupplevelsen med lätthet och glädje.

Nu är inte en tid för att jobba mycket för att rättfärdiga det faktum att ni stiger (vaknar) upp. Nu är det tid att luta sig tillbaka och njuta av färden, men ta oss inte på orden. Lita på den universella planen som har varit på väg i eoner och åter eoner av er tid.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit att ansluta till er.

Översättare:

Marie Slija

Du gillar kanske också...