Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 januari 2019

 

Ni är högfrekventa kanaler ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi lägger stor del av vår uppmärksamhet på hur mänskligheten kommer att hantera den tillströmning av energier som ni tar emot vid denna tidpunkt. Anledningen till att det är viktigt att vi uppmärksammar hur ni hanterar energierna är att vi hela tiden måste övervaka hur mycket transformation ni är redo för.

Nu är några av er redo att fullständigt bli ert högre jag och stiga upp till den femte dimensionen, men de flesta av er inte. Det flesta av mänskligheten behöver uppleva mycket mer av den fjärde dimensionens energier innan de är redo att omvandla sig helt.

Ibland när ni lägger till högfrekvent energi i en ekvation ger det inte alltid de resultat ni kan förvänta er. Så det flesta av mänskligheten samlas långsamt in i den femte dimensionens energiers varma bad. Men när de av er som väckts klarar av att hantera mer, filtrerar ni energierna för resten av kollektivet.

Energierna rör sig genom dig, de omvandlar dig, och sedan blir de tillgängliga för resten av mänskligheten i den filtrerade formen, som är lite mer rinnande. Träden och djuren gör det också, och ni har anslutit er till dem i deras uppdrag att hjälpa mänskligheten, för att klara er alla, för de mycket högfrekventa energier som kommer vid tiden för skiftet.

Nu, när ni utför energi healing på någon, skickar ni dem de högsta frekvens energierna de är redo för. När ni skickar någon en kärleksöverföring, skickar ni bokstavligen den kärleken vid högsta frekvensen som de kan hantera. Vi tittar. Vi övervakar, och vi jobbar med er.

Så ni kan koppla av och veta att ni gör tillräckligt bara genom att vara där och genom att vara öppen för att ta emot. Det här handlar inte om att göra, och det handlar inte om att besegra några mörka styrkor. Detta skifte handlar om att alla är de högsta frekvens kanalerna av energi som ni möjligen kan vara.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...