Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 juli, 2023

 

Din maktplats i universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är de i denna galax som försöker främja fred och enhet genom att hitta dessa tillstånd av vara inom jaget. Vi är inte lika angelägna som andra om att utkämpa den goda kampen. Även om vi respekterar de som skyddar mänskligheten och andra från skada, är det inte vår väg. Vi försöker främja freden och enheten i galaxen och universum genom att vädja till det som finns inom var och en av er. Vi försöker förstärka dessa känslor inom dig genom våra budskap och genom de energier som vi skickar.

Vi vet att det är svårt att mäta resultat när du går omkring och försöker få fred i din värld, i galaxen och i universum på det här sättet som vi beskriver. Men vi vill också att du ska inse att även om alla vapen i din värld avväpnades samtidigt, skulle människorna med känslorna inom sig som lämnades olösta, och som var fyllda med hat och ilska, och till och med rädsla, hitta ett annat sätt att börja ett krig.

Och så måste alla problem i hela universum åtgärdas vid deras ursprung. Det måste finnas en vilja att se in i jaget och att erkänna det som finns där. Det måste finnas en vilja att acceptera det som finns inom jaget, att omfamna det och att släppa de bedömningar som du har av dig själv och andra. Tills du gör det kommer du att fortsätta att föreviga det som du inte vill se i din värld och i hela universum.

Ascension handlar inte om att skilja det goda från det onda och låta det goda gå vidare, medan det onda lämnas att slåss och kriga sinsemellan. Om du är vaken, verkligen vaken, då är du villig att se inom dig själv efter det som du kanske inte gillar att se, och du är villig att sluta fred med det som det är. Du försöker också se utanför dig själv där mest kärlek, helande och förlåtelse behövs. Du är medkännande, till och med mot dem som slår ut för att de inte vet något annat sätt och för att de är sårade, traumatiserade och inte har fått några möjligheter att läka från sina familjer, lärare och samhället som helhet.

Därför är ni fredsstiftarna. Ni är de som alla på jorden har letat efter och väntat på. Var och en av er är lika viktig som den andra. Var och en av er kan ha den största inverkan du kan tänka dig. Det är så det är och så har det alltid funnits där på jorden, och de som har lärt känna denna sanning har levt sina liv därefter och har varit ansvariga för fredsavtal mellan människor som levt i länder som var tusentals kilometer bort.

Ursprunget till allting börjar inom personen som är vaken och som är medveten och medveten om vad som händer inuti dem. Det är därför vi berättar att nyheterna om vad som händer utanför dig, bakom kulisserna och i skuggorna, inte spelar någon roll. Det är för att vi vet hur universum fungerar och vad din plats är i det. Vi vet hur mäktig du är, och vi skulle aldrig vilja göra dig ur makten genom att berätta en historia som bara är en verklighet, en sanning, och som fick dig att fokusera utanför dig själv, där du inte har någon makt. Den inre sfären är där all din kraft ligger och det är där vi möter dig. Det är där vi är tillgängliga för dig hela tiden och där vi sprider friden inom dig så att du kan sprida den över hela din vackra planet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *