Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 29 juli, 2023

Maria Magdalena via Ann Dahlberg
2023-07-29
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Maria Magdalena och idag vill jag påminna er om vikten att lyssna in er själva och er kropp.
Kroppen gör ett stort arbete med att försöka härbärgera alla energier som nu strömmar genom er beroende på hur mycket ni själva släpper in.
Ni påverkar kroppen och kroppen påverkar er. Har ni tagit väl hand om er kropp och den är frisk och stark, så kan den lättare ackumulerar de energier som nu kommer in och höjer energinivån i både kropp och själ.
Haltar kroppen och har mycket gifter och annat skräp i sig, samtidigt som er medvetenhet blir högre och en ny förståelse för livet ökat på din själsnivå, så kan det bli stora rensningar i din kropp som gör dig trött och utmattad.
Gamla sår kan återkomma som aldrig blivit riktigt läkta, men de varar bara under en kort tid och går fortare över, om du ger kroppen vad den just nu behöver av kärlek och rätt behandling.
Ja, det arbetar idag hos många människor på olika vis i kropp och själ. Det är viktigt att ni lyssnar in er själva för att ta emot de råd och den kraft och energi som ni just nu behöver för att fortsätta er utveckling mot ett högre mål av medkänsla och kärlek, den kärleksenergi, som just nu lyser stark på Jorden.
Den påverkar alla, men det varierar från individ till individ hur den mottas, beroende på var du själv befinner dig i din egen medvetenhet. Märk väl att här kan medvetenheten också variera och kroppen kan ha fullt sjå med att anpassa sig till den högre medvetenheten, som du nu har integrerat i ditt hjärta och din själ.
Det kan göra dig tvivlande på din egen förmåga, men ha tillit till att du är på rätt väg, så kommer du och din kropp att snart vara i balans med varandra. Kroppen är fantastiskt bra på att läka sig själv om du bara har tillit och förtroende för dess förmåga.
Moder Jord känner sina skapelser och vet precis hur man bäst behöver läka det som behöver läkas. Be Moder Jord om hjälp och hon är genast behjälplig med att ge er det, som nu behövs för att kroppen ska läka och få den kraft och energi som den just nu behöver.
TILLIT är något som behöver finnas med er nu. Tilliten påverkar känslorna som påverkar kroppen och stora under kan ske. Ni får den hjälp ni behöver om ni lyfter blicken en aning och ser de möjligheter som dyker upp på er väg.
En alternativ väg att gå, en ny skonsam behandling eller någon annan erfarenhet som ni just nu behöver, för att ta nästa kliv uppför trappan till en högre medvetenhet av kärlek och ljus.
Era gåvor finns där redan, de öppnas upp efterhand, som ni är beredda och mogna för att ta hand om dem och använda på det sätt som det är meningen att de ska användas.
Jorden ökar också sin medvetenhet och lösgör nu en del mörker för att balansera upp sin ökade medvetenhet till sin stora kropp. På det här yttre planet finns ni, älskade bröder och systrar, och ni delar Moder Jords ansträngningar av att få balans i kropp och själ. Ni påverkar varandra och er rensning blir också Moder Jords rensning och tvärtom.
Det händer mycket på Jorden idag, det är ett intensivt arbete på alla möjliga olika nivåer, det kan därför kännas som att ni åker berg- och dalbana emellanåt. Det går upp och ner i både humör, kraft och energi.
Hopp och entusiasm kan övergå i missmod och en känsla av hopplöshet för att sedan snabbt skifta i en annan riktning. Det är mycket som ni just nu lär er att behärska, när det gäller era tankar och känslor, men ha tillit, kära vänner, ni gör stora framsteg och ni är kända för att inte ge upp.
Nya försök ger nya insikter och en större förståelse för er själva och andra som befinner sig på samma väg som ni själva. Snart står ni där med klara tankar och med harmoni och kärlek i kropp, hjärta och själ. En vacker vy breder ut sig framför er och ni går med glädje in i er nya verklighet av ljus och kärlek.
Inget mörker finns längre som kan påverka er, ni har en helt annan förmåga att styra ert liv nu, på ett djupare och andligare vis.
Se målet framför er, kära bröder och systrar, sätt den ena foten framför den andra och ha tillit till er själva och den kraft som bor i er.
Jag älskar er och ser er stora förmåga av kärlek och kraft som ni har inom er. I ljus och kärlek vakar vi över er och ni får den hjälp och det stöd som ni ber om för att väcka er inre källa av ljus och kärlek.
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *