Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april, 2024

 

Varför E.T.s kommer till jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat dig så länge, och vi känner oss så mycket kopplade till dig. Vi märker när ni öppnar era hjärtan mer för varandra, och vi kan säga att så är fallet just nu. Ni har fått era hjärtan öppnade i många fall av mycket negativa nyheter som finns där ute i världen. Ni har så mycket mer medkänsla idag för era medmänniskor i andra länder på andra kontinenter än ni någonsin har haft tidigare, och det beror på er teknologiska, informationsålder. Och så, vad detta betyder är att ni kommer samman mer som en världsgemenskap än någonsin tidigare, och det är det som öppnar er så mycket för fullständig och öppen utomjordisk kontakt.

Att kunna se någon som bor hav bort från dig som din motsvarighet, som din medskapare, din vän, detta för dig samman på ett väldigt verkligt sätt och ger dig en smak av det enhetsmedvetande som varenda en av oss söker , vare sig vi vet det eller inte. Därför får du inte bry dig om någon av de konflikter som pågår där på planeten just nu, och du får inte låta någon av de dåliga nyheterna som kommer din väg avskräcka dig eller ta dig ner på den negativa vägen som säger att mänskligheten är uppenbarligen på väg åt fel håll.

Du måste tillåta medkänslan och öppenheten att ta sina effekter, för det kommer de att göra. Du är ett mikrokosmos av mänskligheten, och därför kan du se dig själv som en indikator på hur långt framme mänskligheten är, och du kan lägga märke till din andliga utveckling. Du kan erkänna dig själv som en individ och du kan inse att du inte utvecklades andligt i ett vakuum. Du utvecklades andligt samtidigt som du var en del av ett mänskligt kollektiv, och du lägger till det mänskliga kollektivet med alla dina böner, dina goda tankar, dina goda avsikter och din meditation.

Att du håller medkänsla i ditt hjärta för någon annans lidande är ett tecken på din andliga utveckling, och det är ett tecken på mänsklighetens utveckling av medvetande, och du kan vara säker på att e.t.s i dessa skepp i himlen märker detta. De är och vi är, och du har så mycket nåd på grund av den medkänslan, på grund av de goda avsikterna och de där bönerna.

Du har så mycket hjälp som kommer din väg som ett kollektiv på grund av kaoset och de katastrofala händelserna. Därför måste ni som Uppvaknat Kollektiv öppna upp för att ta emot all hjälp, all god vilja, all positiv energi som kommer, och förankra den i ert kollektiv. Och det är så ni främjar orsaken till fullständig och öppen utomjordisk kontakt, och vi är mycket stolta över var och en av er som vi ser göra detta.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *