Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 augusti 2021

 

Ta er till den femte dimensionen eller gå tillbaka till 3D

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så glada över att kunna kontakta så många av er på detta sätt. Vi uppskattar var och en av er som är villiga att ta emot oss och vårt perspektiv på varför ni lever där på jorden. Ni kanske har märkt att det finns många lärare just nu, och som ett resultat finns det många, många perspektiv för er alla att välja mellan som er sanning. Detta är karaktären hos den fjärde dimensionen, som är den vibrationsfrekvens som ni bor i just nu.

Ni får bestämma vilken aspekt av den fjärde dimensionen ni vill uppleva. Det finns lägre aspekter och högre aspekter, och det är lätt för er att säga vilken aspekt någon berättar om när de ger er en del information eller en andlig undervisning. Om det ens finns en liten tonvikt på upplevelse av offer/förövare och/eller en oss-mot-dem-mentalitet, fokuserar personen på de lägre aspekterna av den fjärde dimensionen. De återvinner i princip den tredje dimensionen till den fjärde och ber er att tro, på ett sätt, att ni fortfarande är tredimensionella varelser som verkar i just den vibrationen.

De som ger er de övre aspekterna eller högre aspekterna av den fjärde dimensionen pratar med er om vad ni kan göra för att stärka er själva. De kommer att betona kärlek, medkänsla och förlåtelse. De kommer också att berätta om hur ni skapar er verklighet, och de kommer att betona enhetsmedvetenhet och enhet. De lägre aspekterna av den fjärde dimensionen betonar fortfarande separation, segregering och begrepp som mörk-mot-ljus. De som visar er de högre aspekterna av den fjärde dimensionen kommer att betona samverkan, samstämmighet och enhet.

Ni är världens ljusarbetare, men ni är inte krigare och ni är inte där för att besegra mörkret. Men snarare är ni där för att se mörkret i andra och i er själva och förlåta. Ni är där för att inse att mörkret alltid har sitt ursprung i trauma, och därför kan ni känna medkänsla för er själva och andra för mörkret som ni har lekt i och med. Och när ni gör det blir det lättare för er att vara ert sanna och hela jag. Det blir lättare för er att bli ovillkorlig kärlek och sedan slutföra skiftet till den femte dimensionen.

Ni måste verkligen vara uppmärksamma på hur ni känner under denna uppstigningsprocess, och ni måste verkligen erkänna att hur ni känner är ert ansvar. Det är er skapelse, och om det är negativt är det ert att bearbeta och släppa. Det väntar dem som är villiga att göra arbetet med sig själva med så enormt mycket positiv energi att vi omöjligt kan göra det rättvisa med ord eller annan jämförelse. Vi vill bara att ni ska veta att det finns en belöning för att arbeta med er själva, för att ta den höga vägen och för att ta er uppmärksamhet från vad andra gör som fortfarande spelar i mörkret.

Ni är där för att rädda alla, och det börjar med er själva. Det enda sättet att rädda er är att lägga er uppmärksamhet på er själva och ställa den enkla frågan: ’Hur kan jag bli bättre? Hur kan jag göra det bättre? Hur kan jag bli mer av den jag verkligen är, som är villkorslös kärlek?’ Den frågan förvandlades till tre, men ni förstår att det är så enkelt, och det är därför vi ger er det så enkelt. Era liv är tillräckligt komplicerade och komplexa; er inställning till andlighet bör vara enkel. Och det kan vara om ni låter det vara. Ta hand om er själva, gör det arbete som behöver göras, så tar ni er till den femte dimensionen förr snarare än senare.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...