Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 oktober 2020

 

Energier som Driver Er mot Jorden 2021

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur ni alla har hanterat utmaningarna år 2020. Vi vet att det finns så mycket tillväxt, expansion och uppvaknande som händer i er värld idag på grund av er villighet att möta de personliga och globala utmaningar som ni har framför er. Så vad är utdelningen då? Vad kommer ni att få ut av att ha upplevt all turbulensen ni har upplevt där år 2020? I slutändan är det upp till er, men här är vad som är tillgängligt för er nu på grund av de energier ni har kallat på och de energier som har levererats till er.

Ni har alla en möjlighet till mer inre frid, inre styrka och att få en inre kunskap från er egen upplevelse av verkligheten och er egen upplevelse av era känslor. Det är mycket. Det är mer än tillräckligt. Det är mer än ni behöver för att driva er till en mycket vacker version av jorden 2021. Som vi har sagt kommer ni inte att stiga upp i slutet av detta år, men ni kommer att ha möjlighet att absorbera alla de energier som ni har sammankallat som individer och som kollektiv.

Och ni kan gå in i nästa kalenderår och känna till er styrka, er kraft, en viss inre frid som ni inte visste att ni kunde få tillgång till i en kris och ett bättre förhållande till er intuition och era känslor. Vad mer kan ni be om från en global pandemi? Ni kommer också att gå in i 2021 med ett mer uppvaknat kollektiv. Det kommer att finnas mer uppvaknade människor i er värld än någon annan tid i mänsklighetens historia på jorden, och det är spännande. Kom ihåg att vår definition av att vara vaken handlar inte om att känna alla medlemmar i de hemliga kabalerna och rymdprogrammen och alla andra saker som ni ser spekulationer om på Internet.

Vår definition av vaken är: en som känner sig själva som Källan, ser alla andra som Källan och erkänner att alla skapar sin verklighet. Att ha fler människor på jorden som sådana betyder att ni kommer att lita mindre på att politiker gör rätt, att företag är mer medkännande och att banker är mer ärliga.

Ni behöver inte lita på att någon av dessa enheter förändras för att ni kan förändras som individer och som ett uppvaknat kollektiv och vara mer kraftfulla än alla människor som har nittiofem procent av rikedomen. Ni kan vara mer kraftfulla genom att gå inom och få tillgång till den kraften, och de energier som kommer in just nu och som kommer att fortsätta att komma in kommer att stödja er att veta hur kraftfulla ni är, som individer och som kollektiv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...