Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 maj, 2024

 

 

Gör detta och allt kommer att förändras (till det bättre) ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt sanna mot oss själva i ordets alla bemärkelser. Vi kommer aldrig att låtsas vara något vi inte är, och vi kommer alltid att följa våra känslor. Vi är nu varelser som tänker och känner utan kroppar. Och så, det finns ingen lögn i den nionde dimensionen eftersom det inte finns något sätt att dölja vad du tänker eller känner från någon annan varelse eller kollektiv. Vi är alla öppna böcker, och det är väldigt befriande att vara så. Vad du än tror att du behöver gömma dig för någon annan kommer förmodligen att komma ut så småningom, och du kommunicerar det till dem undermedvetet och nonverbalt ändå. Så du kan lika gärna uttrycka det på ett sätt som känns bra för dig.

Vi vet att samtal som du har med andra människor inte alltid är lätta, men vi vet också att det gynnar dig så mycket att acceptera, att sluta fred med vad det är du vill uttrycka för en annan person, och sedan uttrycka det från den platsen av frid inom dig själv. Ofta blir ni alla förvånade över andras svar på vad ni har att säga till dem så småningom. Och den där tunga bördan, den vikten, som du burit med dig så länge är borta, och du inser att det var onödigt från första början att bära den.

Du har så mycket inom dig att dela med andra. Det finns så mycket som du kan ge till dina medmänniskor, inklusive tillåtelse att vara exakt vem de är och att tala sin sanning till vem de än behöver tala den till i sina liv. Var sann mot er själva genom att gå dit ni vill, göra det ni vill göra och vara med vem ni vill vara med i varje givet ögonblick. Du behöver inte hålla inne någonting eller lida i tysthet, för ibland kommer du att kommunicera något till någon, och de kommer att känna sig lättade för att de kände på samma sätt.

Det finns så många fördelar med att öppna upp, inklusive det faktum att ni kommer att förbereda er själva för den femte dimensionen, där ni också alla kommer att vara telepatiska, och det kommer inte att döljas något för någon. Nu är en av de viktigaste sakerna som du kan kommunicera till en annan person vad du känner. Och ofta tror du att du kommunicerar vad du känner när du faktiskt inte kommunicerar det alls. Du måste berätta för personen hur du känner med känslomässiga ord så att de verkligen förstår vad du går igenom, och så att de har möjlighet att visa medkänsla med dig.

Att göra detta kommer att förändra allt. Det kommer att släppa blockeringar. Det kommer att befria dig från känslomässig energi som har fastnat, och det kommer sedan att tillåta dig att känna hur du vill känna och därför manifestera det du vill manifestera i ditt liv. Du kommer också då att se om den andra personen du är med faktiskt bryr sig om hur du känner eller inte. Den informationen är värdefull för dig, eftersom du vill vara runt människor som är medvetna om sina känslor, uttrycker dem och som också bryr sig om vad dina känslor är.

Ni alla kan göra detta, och den här tiden av denna semester är ett underbart tillfälle att göra det med de andra i ditt liv som du älskar och som älskar dig. Låt inte bara all kärlek vara villkorad. Öppna upp och var kärlek som du gör, och ge alla chansen att göra detsamma, och du kommer att njuta av dina nära och käras sällskap så mycket mer när du gör det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *