Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 maj, 2024

 

 

När kommer skiftet att vara klart? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är mycket glada över att så många av er som är en del av det uppvaknade kollektivet förväntar sig en bättre framtid för mänskligheten, och vi vet att ni är det för att ni tror på förändringen i medvetande. Eller, för att uttrycka det på ett annat sätt, du vet att det finns en förändring i medvetandet som sker just nu och som kommer att fullbordas någon gång i mänsklighetens framtid. Nu vet vi att vi har varit över det här förut, men det är viktigt för er alla att höra det igen. Det är inte meningen att du ska vänta på en händelse, en solblixt eller någon annan händelse som skulle kasta dig in i den femte dimensionen. Det är meningen att du ska uppleva resan, resan och stegen framåt som du tar i din medvetna andliga utveckling.

Det är meningen att du inte bara ska ta dessa steg, utan att uppleva dem som stegvisa rörelser framåt i ditt medvetande. Med andra ord, du vill uppleva den långsamma och medvetna vägen till den femte dimensionen, vare sig du inser det eller inte. Nu, här är något annat som är mycket sant. Du får uppleva din gradvisa utveckling i medvetandet i varje ögonblick av varje dag. Du ställs hela tiden inför val som handlar om att du antingen klamrar dig fast vid någon aspekt av den tredje dimensionen, eller släpper taget och låter dig själv höja dig till en femtedimensionell nivå av medvetande.

Det här handlar inte om att gå till en plats, och du behöver inte vänta på att jorden ska delas upp i två jordar så att du kan existera på den femtedimensionella. Det är en annan historia som vi är medvetna om som finns i new age-gemenskapen och som måste undersökas på allvar, eftersom det redan finns mycket mer än två jordar. Nu, när du blir den näst högsta versionen av dig själv på denna väg, och du gör det medvetet, är det en fantastisk upplevelse. Du får den ena fantastiska upplevelsen av din andliga utveckling efter den andra, och det är något värt att fira. Det är något värt att må väldigt bra av just nu.

Du kanske känner dig förtvivlad över att vi inte är här och säger till dig att förändringen i medvetande kommer att slutföras i morgon eller om sex dagar, men det är bara för att du tittar på det på ett sätt som inte tjänar dig. Om du ser fullbordandet av skiftet som något som är oundvikligt och något som du är där för att njuta av, då kan du släppa dina tidsramar och bara vara i nuet med den här versionen av dig som ges ännu en möjlighet att utvecklas andligt och medvetet. Det är den bästa upplevelsen du kan ha just nu. Gör det valet och vänta inte på att något utanför dig ska inträffa så att du kan må bättre om ditt nu ögonblick.

Vi vet att vi predikar för kören här, för om vi inte var det skulle du titta på en annan video eller läsa ett annat inlägg på en annan webbplats. Vi vet att ni är redo för utmaningen att förändra er själva gradvis och ögonblick för ögonblick, och vi vet också att ni vet att detta är den bättre upplevelsen. Du har fortfarande så mycket att njuta av när det gäller vad som finns tillgängligt för dig där i den fjärde dimensionen och planeten Jorden, så ha inte heller så bråttom att åka hem, var du än tror att ditt hem är. Ta med himlen till jorden. Ta ner era galaktiska energier till den fysiska sfären och in i era kroppar och känn er själva expandera när ni gör, och ni kommer att vara era femdimensionella jag just nu, och ni kommer att visa andra vägen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *