Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 november, 2022

 

December 2022 energier ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt enkelt glada över att få vara en del av din resa där på jorden, och vi är så glada över att kunna ge dig denna rapport om energierna i december 2022. Det pågår en hel del bedjande där på jorden vid denna tidpunkt, och att be är en stor förändring. Människor vill se kvantsprång i sina upplevelser av sig själva, av sina samhällen och i världen i stort. Energierna som ges, därför, under hela december månad kommer vi att hjälpa varje individ att göra de kvantsprång som de vill göra och som de vill se i världen utanför dem.

Du har traskat fram, som sköldpaddan, ganska länge, och du är redo att göra större språng framåt än alla tidigare. Vi vet detta, era guider vet detta, och era högre jag vet detta, och vi arbetar alla tillsammans. Alla universums hjälpare har sitt fokus på jorden vid denna tid, och speciellt de av er som verkligen kan åstadkomma stor förändring, de av er som kan ta det kvantsprånget framåt. Du kan göra det med lite hjälp, och du har mycket hjälp på väg.

Du kommer att få hjälp av 12/12-portalen, av Solstice-evenemanget, av återfödelsen av Kristusmedvetandet på juldagen. Du kommer att få hjälp av alla energier som har kommit in och som kommer att förstärkas för att avsluta 2022 med så mycket kärlek, frid och glädje i människors hjärtan som är öppna för dessa människor.

Vad du kommer att göra som ett resultat av de kvantsprång du gör är att du kommer att inspirera andra, och du kommer att visa andra vägen. Du kommer att sätta upp mallarna, ritningarna, som andra kan följa. Ni som är vakna och som har större sannolikhet att anpassa er till det kvantsprång ni vill göra är de perfekta för att leda andra, att visa andra vägen. Det har alltid funnits ett sätt och kommer alltid att finnas ett sätt, men alla kan inte ändra sig så snabbt för att se en enorm skillnad i sina liv eller i världen.

Nu, i denna decembermånad, är ni redo att uppleva dessa förändringar, och ni är redo att göra dem inifrån med hjälp av de energier ni tillhandahålls vid denna tidpunkt. Dröm stort, leta efter vägen som leder till fullbordandet av kvantsprånget framåt, och vet att det finns många andra runt omkring som kommer att göra detsamma och bana väg för dig och för dina enorma förändringar som du vill se och uppleva i ditt liv.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...