Varje Gång Jag Säger detta, Blir Världen en Bättre Plats | Matt Kahn, 30 november, 2022

 

Varje Gång Jag Säger detta, Blir Världen en Bättre Plats | Matt Kahn

När vi möts i ett hjärterum av hjälpsamhet och hoppfullhet för mänskligheten och planeten, låt oss ta denna tid för att uttala denna fromma avsikt:

Varje gång jag kommunicerar mer vänligt, må haven renas. Varje gång jag älskar mig själv eller någon annan, må alla kännande varelser återta kraften av sin suveränitet. Med varje handling av generositet, må själviskhet få en förändring i hjärtat. I takt med att jag blir mer tolerant må jämlikhet, möjligheter och en större känsla av tillhörighet ges för alla. Varje gång jag ger tacksamhet, må grymheten hitta ett mer humant sätt att läka sin smärta. Varje gång jag agerar från ett utrymme av vänlighet, må mänskligheten ena sig som En.

Om dessa förändringar och mer är den värld du vill se – börjar den alltid med dig. Det är inte den enda lösningen, men det förblir det mest livskraftiga energialternativet som du alltid har kraften att omfamna längs vägen för inspirerad handling.

Detta är hjärtat av enhetsmedvetande.

I en anda av tacksamhet, tack för att du skiner ditt ljus till gagn för alla. Din livskraftsenergi är ett otroligt bidrag till mänsklighetens expansion, som flödar genom dig, helt enkelt genom att vara precis som du är.

Jag är hedrad över att fira den gudomliga perfektionens den Jag Är eftersom den så vackert tar form och formar ett magnifikt konstverk känt som du. Jag sänder kärlek och välsignelser till dig med varje ord som skrivits, lästs och tagits emot – från mitt hjärta till ditt.

Allt för Kärleken,

Matt

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...