Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 december 2020

 

Energierna Över Er & Outforskade Tidslinjer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit i kontakt med så många människor i astralplanet att vi anser att vi känner er extremt bra just nu. Vi vet vad som får er att lyckas och vi vet vad ni behöver för att känna er trygga och fria. Människor gillar garantier. Ni gillar säkerhet. Ni gillar att något ska vara så bepansrat att ni inte behöver tänka på det, och genom att “tänka” vad vi egentligen menar är oro. Ni vill att saker ska paketeras i ett fint paket med omslagspapper och en rosett, och det förstår vi. Vi förstår varför det är så och anledningen till att det känns för er att säkerhet och trygghet är de högsta prioriteringarna.

Och så centreras många av våra samtal med människor kring äventyr, det okända, det oväntade, och vi har gjort en del övertygade om att det är bättre att inte veta än att veta. Och vi har haft en viss framgång med det perspektivet, säkert inte med alla, men tillräckligt många av er är nu redo för att släppa behovet av att veta hur det hela kommer att spelas ut i er värld och för mänskligheten. Tillräckligt många av er är villiga att gå in i det outforskade territoriet eftersom ni kan känna hur bra energierna känns i det territoriet.

Nu är det dags att söka efter det okända och det oväntade eftersom ni arbetar med mycket högre frekvensenergier än för bara tio år sedan. Och energierna är så mycket högre i frekvens än de var för tjugo eller trettio år sedan, men ni skulle inte veta det genom att bara titta runt omkring i er värld och utvärdera det ni ser med era ögon.

Ni måste använda er känsla och följa det som känns bra för att komma till de riktigt bra upplevelserna i det okända. Och anledningen till att vi vet att dessa erfarenheter är riktigt bra för er är att ni skapade dem. Ni skapade dem bara inte medvetet, och anledningen till att ni inte skapade dem medvetet är att era sinnen är oförmögna att göra det. Men ni kan känna vad som är rätt, vad som är bättre och vad som tar er närmare och närmare den femte dimensionen och ert högre jag. Lita på era känslor och nå ut med dem med den okända energin, för ni skapar varje steg på denna resa.

Så ni kan lyssna på undergångs- och dysterhetsrapporten som någon annan ger er och berätta om hur dåliga saker blir och hur de blir värre. Eller så kan ni se allt detta som en tidslinje som ni inte väljer, och ni kan medvetet välja den tidslinje ni vill vara på, för de energier som finns över er stöder nu skapandet av nya tidslinjer, okända upplevelser och ni går in i outforskade territorier. Den enda frågan är om ni litar tillräckligt på er själva för att gå i en riktning som ni skapade.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...