Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 februari, 2023

 

UFO-avslöjande sker…Vad det betyder ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är lika glada som många av er är över avslöjandet som äger rum just nu om ämnet UFO. Detta avslöjande har pågått ganska länge, och varje gång något annat avslöjas får du lite mer bekräftelse på vad du redan visste var sant. Så vad betyder då detta för mänskligheten? Vad betyder det när ett lands militär offentligt tillkännager att de har sett föremål på himlen som de inte kunde redogöra för?

Vi vill stoppa de av er som kommer att se detta som en avsiktlig distraktion från att gå dit, och istället vill vi att ni öppnar er för möjligheten att detta betyder att fler människor är redo att förstå att ni inte är ensamma i universum. Från där vi sitter, det är takeaway. Nu kommer många av er att bli väldigt exalterade över att dela detta med familjemedlemmar och med vänner som har tyckt att era övertygelser var ganska bisarra ett tag nu, och ni kan verkligen känna er nöjda med att veta att ni blev validerade.

Men den mycket större bilden här är hur dessa avslöjande händelser fortsätter att bli större och större, eftersom det indikerar att något stort kommer att hända där på jorden. Vad som kommer att hända kommer att vara mycket större än att människor känner sig validerade om sina övertygelser. Många har undrat när kontakt med utomjordingar öppet skulle diskuteras av högt uppsatta regeringstjänstemän från mäktiga länder. Du kommer in i den tiden nu, och du kan vara säker på att allt detta betyder att mer kommer, och mer och mer.

Och en dag kommer ni ha utomjordingar som går hos er, öppet. Du kommer att kunna åka på deras skepp och åka till avlägsna platser, och de kommer att dela sin teknik med alla. Detta händer, och det är en del av förändringen i medvetande. Nu kanske du undrar vad förhållandet är mellan UFOs, utomjordingar och din uppstigning. Det är ganska enkelt, egentligen. Du måste veta att du är mycket mer än bara fysiska kroppar med hjärnor som lever en livslängd under en enda livstid på en enda planet. Du måste veta att det finns en större historia om vem du är, var du kom ifrån, och till och med hur du skapades för att vara som du är just nu som mänsklig ras.

Svaren på dessa frågor kommer att utöka medvetandet där i er värld. Folk kommer att börja tänka annorlunda, och det är okej att det händer något som sedan får folk att tänka annorlunda. Det är helt okej att det inte bara kommer för att en person mediterade i tolv timmar om dagen i tolv dagar i sträck. Det är rimligt att det sker genom utomjordisk kontakt, snarare än genom någon annan andlig praxis som ledde till någons upplysning. Det är ett sätt; det är en upplevelse, men du behöver inte förtjäna expansionen av ditt medvetande. Det är väldigt naturligt att det inträffar, och det händer, och det här är en återspegling av det för dig.

Och ni kan alla andas ut för det här är ett hårt bevis på att mer kommer och att ju mer som kommer är vad ni har velat ha länge. Slappna av, le och ta ett djupt andetag, för du har tagit ett enormt steg framåt igen där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *