Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 maj, 2024

 

Att vara riktigt vaken betyder att du gör det här valet  ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner oss väldigt lyckligt lottade att ha uppmärksamheten från så många av er där på jorden, för vi vet att det finns massor av platser där ni kan lägga er uppmärksamhet när som helst under vilken dag som helst. Vi vill att du också ska vara medveten om detta så att du mer medvetet väljer var du lägger din uppmärksamhet. Du behöver inte lägga din uppmärksamhet någonstans bara för att alla andra lägger sin uppmärksamhet på just det ämnet, personen eller saken. Du behöver inte lägga din uppmärksamhet på något bara för att det är högljutt eller lockande på något annat sätt.

Du får använda ditt omdöme för att avgöra om det tjänar dig eller inte för att lägga din uppmärksamhet på något, och det är en kraft du har, en förmåga som ofta inte ses som en gåva. Men om du har gåvan att urskilja och du kan känna om något ger resonans eller inte, då har du verkligen tur. Det finns naturligtvis inget som heter tur, så vi kommer att använda ordet ”lycklig” här igen.

Du valde väl när du själv valde denna inkarnation. Och de som inte har det valde också att ha dessa upplevelser med flit, så kom ihåg att de sover för att de vill sova. De tittar på den tjugofyra timmar långa nyhetscykeln eftersom den själen bestämde sig för att den ville ha just den upplevelsen. Du behöver inte göra någon fel eller kalla dem ett ”får” för att de gör det. På den själsnivån vet de exakt vad de gör.

Men om du stöter på människor som inte väljer klokt, eller inte väljer medvetet vad de lägger sin uppmärksamhet på, då måste du inse att du tar med dessa människor till din medvetenhet av en anledning. Kanske är det så att du kan släppa ditt motstånd, eller din bedömning, av dem. Eller så kanske de är där för att visa dig att du faktiskt inte väljer så medvetet som du kunde vad du ska lägga din uppmärksamhet på och hur länge. Något högt kan få din uppmärksamhet för ett ögonblick, och sedan kanske du säger till dig själv, ”Jag behöver inte fokusera på det här”, och du kan medvetet och medvetet lägga din uppmärksamhet någon annanstans.

Du kanske har hört talas om sanningen att det du fokuserar på expanderar, och det är också sant att du blir ett med det du fokuserar på eftersom du börjar vibrera i harmoni med det i samma ögonblick som du ger det din uppmärksamhet. Och därför måste du själv bestämma om detta är något jag vill bli innan du fortsätter att ge det din uppmärksamhet. Vad du blir kommer du också att se en reflektion av i din omvärld. Så du kan också undra om du vill se mer av det du fokuserar på just i det ögonblicket.

Detta är medvetna val som alla kan göra och alla behöver göra som vill vara en medveten och medveten skapare av sin verklighet. När du bestämmer dig för att du vill vara en av dessa människor, var uppmärksam och uppmärksam på vad du vill se mer av i ditt liv och i din värld.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *