Meddelande från Matthew, 3 maj 2024

 

Meddelande från Matthew 3 maj 2024

Rapporterade och icke-rapporterade händelser; kärlek i handling; dubbelgångare, AI-kloner; Vita Hattar; klimatförändring; healing av Jorden

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, det här är Matthew. Mainstream medias förvrängda rapporter om Israels angrepp på Hamas; det landets och Irans krigshets för vedergällning; miljarder mer i kontanter och vapen till Israel och Ukraina; och spirande antisemitism skulle kunna betraktas som teater av det absurda om dessa situationer inte skadade så många människor och avslutade tiotusentals liv. Så småningom kommer sanningen att ta bort medias spinn på dessa viktiga frågor och alla andra där Illuminati orsakar traumatiska tillstånd.

Bakom den globala scenens ridå drar de Vita Hattarna och utomjordiska specialstyrkor upp fickor av mörker. Deras gemensamma ansträngningar stoppade Illuminatis försök att starta ett tredje världskrig och släppa lös fler virus. Arresteringar och avrättningar av topp Illuminati och huvudpersoner i covid 19 illdådet fortsätter i flera länder. Oförtjänta förmögenheter tas bort från Illuminatis grepp, och den nästan bottenlösa penningtvättsbrunnen som används för att betala demonstranter och legosoldater, muta influencers och finansiera Black Ops håller på att torka bort.

Dessa framsteg för ljuset ger verkligen skäl till glädje, men tills det hemliga sällskapet har besegrats helt, kommer hantlangare från de många olika grupperna under dess synergistiska paraply att fortsätta orsaka rädsla, kaos och förstörelse. Våra källor berättar för oss att de få individer som är överst i leden diskuterar en holografisk utomjordisk invasion och att WHO helt enkelt ljuger om virus som snabbt sprider sig och kräver nedstängningar och vaccinationer.

Vi får se vad som kan komma ut av dessa potentialer, men det som definitivt sprider sig snabbt är kärlek i handling. Familj och vänner vars relationer hade brutits är förlåtande och återförenas. Uppskattningen av Jordens skönhet och rikliga resurser för hennes livsformer ökar. Respektfull behandling av djur ökar. Invånarna uppgraderar samhällsförhållandena och gräsrotsrörelser över hela världen får inflytande. Individer tänker djupare, söker efter själen, söker förståelse och upplysning. Dessa hjärtevärmande situationer och många andra är aspekter av kärleksenergi.

Var orädda, kära ni. Känn er optimistiska inför Jordens framtid, ta kontakt med jorden, krama ett träd och var uppriktigt tacksamma för något varje dag.

”Jag ser inte hur individer kan komma undan med att låtsas vara människor som White Hats avrättat. Hur är det med de dödas familjer och medarbetare som vet att dessa individer är bedragare? Det är svårt att säga vem som är en AI-klon, men ibland är manér, tal och reaktioner suspekta. Vad kommer att hända när andra ser skillnaderna som jag gör i originalmänniskor och deras förfalskningar?”

Genom att med tillförsikt rapportera vad låtsasmakarna gör, har mainstreammedia vant tittarna vid att inte ens undra om de har sett samma personer hela tiden. Människor som känner till bedragarna är villigt tysta eller mutade, hotade eller mördade av Deep State-agenter som vill att den avlidnes inflytande ska fortsätta.Stigande vibrationer får tittarna att undersöka omständigheter och individer närmare än tidigare, och frågor som din dyker upp. Om vikten av dessa dubbelsidiga individer inte stör dem – den typen av bedrägeri är inte hållbar på lång sikt – kommer White Hats att göra det.

Låt oss lägga till någonting här. De Vita Hattarna är inte en änglakår med gudomligt utfärdade hemliga uppdrag. Dessa medlemmar av nationella och internationella specialmilitärer och polisenheter, underrättelseagenter, forskare, journalister och reportrar är bland de många frivilliga som inte vet att de är det, och därför inte identifierar sig som sådana. De vet inte att de utkämpar en kamp mellan ljuset och mörkret som började i antiken och nu går mot sitt slut.

Vad de vet är att en mäktig olycksbådande grupp har skapat väpnade konflikter, manipulerat ekonomin och orsakat kaos runt om i världen. Det är inte den värld de vill ha för sina barn och barnbarn. Individuellt motsatte de sig orättvisor för årtionden sedan, och allt eftersom tiden gick, attraherade energin av deras medvetenhet om gruppens nätverk och samvetslösa aktiviteter och deras känslor om framtiden för deras familjer dem till varandra. De insåg att de hade kunskapen, expertisen och erfarenheten för att vara en liten men potent kraft för frihet, och de började avslöja och förstöra gruppens förankringar och eliminera medlemmarna.

Dessa modiga kvinnor och män är ensamma i de globala skyttegravarna, så att säga, men de har ett växande stödteam av uppvaknade och uppvaknande själar. Miljontals och miljoner representerar varje handel, hantverk och yrke från jordbruk till undervisning, lastbilskörning, vetenskap, konstruktion och musik, och genererar ljuset som ligger bakom Vita Hattarnas ansträngningar. Jordens folk som ni kom för att väcka och motivera till att förvandla livet i deras värld är på väg, kära ni! Bra gjort!

”Jag läste en rapport som hävdar att mänskligheten gör ”för lite, för sent” för att rädda planeten från klimatförändringskatastrofen. Jag tror inte att Gud skulle låta Jordens Guldålder vara på en härjad planet, men det som redan har hänt är ett bekymmer. Vet du hur omfattande framtida förändringar kommer att bli?”

Först säger vi att klimatförändringarna är ett utmärkt exempel på att allt inte är som det verkar. Genom åren har denna fotboll sparkats fram och tillbaka av regeringar, multinationella företag och vetenskapsmän, vad som faktiskt pågår har aldrig nämnts offentligt.

Illuminati planerar långt i förväg för att starta ett krig, en pandemi eller någon annan situation som kan resultera i befolkningsminskning och sociala och ekonomiska omvälvningar. Under de senaste decennierna har de lagt scenen för de katastrofala effekterna av ”global uppvärmning”, termen de ändrade till den mindre diskutabla ”klimatförändringen”. En stor del av de sekellånga förberedelserna för deras ambitiösa världskontrollplan är att tekniskt producera rekordhöga och låga temperaturer, våldsamma stormar och andra väderanomalier och förödande geofysiska händelser.

Dessa incidenter med ”väderkrigföring” har genererat de låga vibrationerna av rädsla för Jordens dystra framtid på grund av klimatförändringarna medan ”förändrarna” har fyllt i luckorna i deras plans detaljerade agenda. Baserat på ”överlevnadspolitik” skulle det reglera livsmedelsproduktionen genom att tvinga bort småbönder, lokala råvarumarknader och små livsmedelsbutiker och förbjuda utsäde av flera grödor och insekticider och gödningsmedel med naturliga ingredienser. Dricksvatten skulle buteljeras och säljas.

I en serie påståenden om att en virulent smittsam sjukdom infekterade djur i näringskedjan, skulle de i slutändan förstöra alla dessa arter. Deras stormarknader i 15- och 20-minutersstäder skulle sälja AI-designat kött tillverkat i laboratorier och näringsmässigt värdelösa produkter från deras industrigårdar. Dessa livsmedel skulle resultera i allvarliga hälsoproblem och befolkningen skulle slussas in i den vaccinations- och receptbelagda läkemedelsregimen för det enda tillgängliga medicinska systemet. Att automatiskt binda individers medicinska, inköps- och datorregister till deras digitala bankkonton skulle neka eller bevilja vad de vill ha eller behöver – kanske sjukvård, hyresbetalning, högskoleundervisning, resor eller juridisk hjälp.

Befolkningskontrollanterna finns i låga vibrationer, som de producerar genom att orsaka utbredd rädsla och lidande. De är marionetter till de mörka krafterna och saknar ljus förutom gnistan som är deras livskraft. Kända som Illuminati eller Deep State, One World Order, New World Government, Secret Government, Khazarier, Nynazister, Luciferianer, Satanister, kabalen eller elitister – de betraktar alla andra människor som sina leksaker eller leverantörer av tjänster och alla är förbrukningsbara .

De gjorde ingrepp i sin djävulska ”klimatförändringsplan” tills de var tvungna att avleda sina ansträngningar för att rädda sina anläggningar och rädda sig själva så att de kunde fortsätta producera de låga vibrationerna som lät dem kontrollera världen. Det är med goda skäl som vi berättade för er om deras agenda, verksamhetsmetoder och avskyvärda aktiviteter: Endast när omedvetna illdåd är kända kan nödvändigheten av att avrätta illgärningsmännen förstås och accepteras.

Nu då, när tekniskt orsakat väder och ”naturkatastrofer” avslutas, kan Gaias sjuka, skadade planetkropp börja läka. Avskogning och bränder i Amazonas regnskog och andra kraftigt skogklädda regioner; giftiga föroreningar i luft, mark och vatten; och utvinning av fossila bränslen har allvarligt påverkat Jordens hälsa och hennes livsformer. Dessa förhållanden kan och ska åtgärdas. Även om uppbrytningen av arktisk is och smältningen av glaciärer inte kommer att ha den fruktansvärda effekten som vissa forskare förutspår, kommer land- och havsdjur som inte vill flytta eller inte kan anpassa sig till förändringar i dessa områden instinktivt veta att de ska sluta att fortplanta sig.

Införandet av fri energi och ersättningen av många miljoner träd är primära aspekter av Jordens återställande till hennes tillstånd när hela planeten var en Edens lustgård. I början var Terra, namnet som blev Jorden, en enorm kontinent med mjukt böljande kullar och dalar och resten var vidsträckta grunda orörda vatten. Långa tidsåldrar av avancerade civilisationer som devolverade föregick den första långa perioden av kontinuerliga katastrofer som bildade vulkaner och en serie taggiga bergskedjor på land och som sträcker sig längs havsbotten på stora nya djup.

Framtidens klimat kommer att vara moderat utom i berg och polarområden, där temperaturen kommer att tillåta snöfall och viss isbildning, och det kommer inte att bli några våldsamma stormar, jordbävningar eller vulkanutbrott. Dessa förödande händelser var nödvändiga för att släppa mörker-orsakad negativitet så att den inte skulle samlas och vara livshotande för planeten. Den eonslånga eran är över!

Den Universella familjens teknologier och er egen som tas bort från mörka händer kan åtgärda miljöskador, neutralisera radioaktivitet och dematerialisera ett megaton avfall med otrolig effektivitet och snabbhet. Om du visualiserar Jorden som orörd, vibrerande vacker och badad i solsken, kommer energin från dina tankar och bilder inte bara att hjälpa till med Jordens föryngring, den kommer att försegla din vibrationssignatur i cellerna på planeten som dina kroppars celler kommer från.

Det gemensamma konceptet för planetens inre, som är olika typer av sten, malmer och kristaller, petroleum, vatten, magma och naturgas, är långt ifrån komplett. Utöver dessa naturliga element finns tusentals miles av tunnelsystem. Vissa byggdes under det senaste århundradet, men djupare inuti jorden finns uråldriga tunnlar som innehåller teknik bortom er föreställning, och högt utvecklade civilisationer lever i anspråkslösa samhällen och magnifika städer. Dessa medlemmar av den universella familjen kommer att presentera sig när livet på ytan är fredligt, och de spektakulära tunnlarna med häpnadsväckande teknik kommer också att bli kända.

Älskade familj, ni lever i en av de mest betydelsefulla epokerna sedan Skaparkällan valde ut en gud att samskapa och härska över alla himlakroppar och livsformer i detta universum. Att ni blev utvalda för att väcka Gaias mänsklighet och hjälpa dem att upptäcka vilket fenomenalt hemland de har är en fantastisk hyllning till de extraordinära själar ni är! Känn er privilegierade, hedrade och tacksamma!

Alla ljusvarelser i detta universum stödjer er med den oöverträffade kraften av villkorslös kärlek.

__________________________

KÄRLEK och FRED
Suzanne Ward

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *