Änglarna via Ann Albers, 4 maj 2024

Änglarna
 
Via Ann Albers, 4 maj 2024
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
 
Så många gånger ni finner er själva med att titta på andras beteende och känner hur er egen vibration skiftar. Ni ser någon agera med ilska och känner hur ni blir upprörda eller ledsna. Ni ser hur någon ni älskar lida och känner er oroliga. Ni ser ett lyckligt barn eller en leende hund, och det är svårt att inte må bra om så bara för ett ögonblick. De flesta av er påverkas lätt av andras vibrationer.
 
 
Tidigare talade vi ofta om det här fenomenet att ”ta på” någon annans energi, men även detta var ett försök att använda ett 3D-paradigm för att förklara en 5D-energetisk verklighet. Nu när ni håller på att lära er mer om er kraft att fokusera och hur man ställer in sitt energifält, kan vi mer exakt förklara dynamiken av energetiska interaktioner för er.
 
 
Ärligt talat, ni ”tar aldrig” på riktigt på någon annan persons energi. Ingen kan överföra sin energi till ert fält, oavsett hur starkt de önskar att de kunde. Ingen kan dumpa ”giftig” energi i ert fält, inte heller kan någon ”råna” er på er egen energi. Ingen kan heller ”göra” er lyckliga. Det här är 3D-paradigmer baserade på att skicka sitt skräp till andra. I verkligheten är ni skaparna av er egen verklighet, och ni kommer alltid att uppleva det ni lägger in i skapandet.
 
 
Det är här mänskliga interaktioner blir knepiga. Någon med en väldigt starkt positiv eller negativ energi kan lätt fånga er uppmärksamhet. Ni älskar motiverade talare, glada barn och entusiastiska hundar. Deras ofta höga vibrationer gör det lätt för er att må bra. De ger ett starkt positivt intryck som speglar er egen inre ande.
 
 
På samma sätt har era sångare och musiker förmågan att inspirera till vackra känslor inom er. De är så ett med känslorna eller energin i sin musik att ni lätt kan ”vibrera” med dem och känna vad de kan känna. De gör det lätt att tona in på en känsla ni önskar. Många av er kan lyssna på samma sång gång på gång, därför att melodin är som en ”stämgaffel” som gör det lätt för er att fokusera på en glad vibration.

Motsatsen är orsaken till att ni blir så upprörda kring människor som är ovänliga, oärliga eller spyr ut ilska. Naturligtvis vet ni att detta inte är ett själfullt beteende, och vi förväntar oss inte att ni ska njuta av dem. Om ni hade ett val skulle de flesta av er helst inte vara i närheten av dem. Men vad som upprör er är inte själva beteendet, utan snarare den obehagliga känslan det ger inom er.

Om ni hade en stark koppling till er inre kärleksfulla ande, skulle inte ens de mest otänkbara själar kunna påverka er. Istället skulle ni känna medkänsla för dessa människor, inte lyssna på dem, vända er bort eller ignorera deras nonsens och fortsätta leva i er egen kärleksfulla och lyckliga vibration. Kort sagt, ni skulle inte låta deras dåliga beteende förstöra er dag.

Tänk er att ni är ute med vänner, har en fantastisk konversation, skrattar och äter gott. Ni mår alla jättebra. Plötsligt hör ni en ilsken person i restaurangen som klagar högt över världen eller någon i sitt liv. Först försöker ni ignorera rösten. Ni kan till och med känna medlidande eller skaka på huvudet i misstro. Ni skulle förmodligen återvända till det trevliga samtalet med era vänner. Men den här personen vill uppenbarligen ha er uppmärksamhet och vill att alla ska höra. Personens önskan om uppmärksamhet och validering är så stark, att om er önskan om en fridfull och trevlig kväll inte är starkare, kanske ni ger efter och tonar in på den personens energi och blir upprörda. 

Ni kanske tycker att den här personen förstörde er kväll och gjorde er upprörda, men vad som upprörde er är att ni omedvetet har låtit den här individen ta kontroll över er uppmärksamhet, tagit kontroll över ert fokus och därmed er vibration. Även om ni inte menade det har ni omedvetet tillåtit den här personen att kräva att ni fokuserar på honom eller henne. Genom att göra det går ni in i vibrationen av upprördhet och blir också arg.

Vi vet att det till en början inte är lätt att behålla kontakten med kärlek och bra känslor när någon i er omgivning är starkt negativ, otrevlig, arg eller nedstämd. Det är lätt att känna sig glad när livet och människorna omkring er gör det lätt. Det krävs mycket  fler ”mentala muskler” för att må bra, när livet och människorna omkring er inte gör det lätt för er. Men ju mer ni övar, desto lättare blir det och desto mer tar ni hand om er egen vibration.

Så, i det här exemplet, anta att ni börjar märka att ni blir upprörd över den här personens gnäll. I det ögonblicket har ni ett val. Vill jag låta den här personen få min uppmärksamhet, eller vill jag välja vad jag fokuserar på? Ni kanske måste vara lite kreativa. Ni kan titta på er mat och kommentera den utsökta middagen. Ni kan tacka för att ni har en bättre afton än den här stackars själen. Ni kanske till och med skojar lite om att den här personen aldrig har lärt sig att lyssna till sin ”inre röst.” Om ni känner er väldigt kärleksfulla kanske ni till och med stoppar er konversation ett ögonblick och ber en bön för den här personen, eller föreställer er att den är omgiven av ett lugnande ljus. Som ni kan se, det finns många fler alternativ tillgängliga än att bara låta dem förstöra er kväll.

Ett tuffare exempel är när ni ser någon ni bryr er om, som inte gör de hälsosammaste och bästa valen. De kräver er uppmärksamhet för att ni älskar dem. Ni vill att de ska vara glada och friska och veta att de är älskade. Men, kära ni, ni kan inte kontrollera en annan persons fokuspunkt mer än de kan kontrollera er. Ni kan, emellertid, höja er egen vibration. Ni kan tillåta er själva att njuta av livet. I en vibration att ta hand om er själva och tillåta er själva att vara lyckliga, kommer de mest kärleksfulla orden att flöda genom er till dem, och de mest inspirerande och hjälpsamma handlingarna att komma inifrån.

Ni är herrar över er egen inställning och även de mest negativa, elakaste och upprörande individerna har inte makten att kontrollera er hjärna om ni inte tillåter det. Övning, kära ni, gör det så mycket lättare att välja er egen fokuspunkt. Ett litet val att fokusera på något som lugnar er. Ett litet ögonblick i taget lär ni er att ta tillbaka er Gudagivna rätt att välja ert fokus och känna den kärlek som alltid finns omkring er, även när andra inte gör det lätt för er. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *