Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 januari, 2024

 

 

Hur du får tillgång till ditt högre sinne och dess innehåll ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är verkligen medvetna om hur komplicerat livet kan vara där nere på planeten Jorden. Vi vet hur komplexa era fysiska sinnen är, och vi vet hur era sinnen kan komplicera saker och ting. Vi vet också att förhållandena där på jorden kan vara mycket hårda, extrema och förtryckande, och vi vill att du ska veta att vi ser och känner allt, även om vi förblir positiva i vår syn och i vår bedömning av livet där på planeten Jorden .

Vi råder dig att lägga märke till när du överkomplicerar saker med dina sinnen, och när du går på en av de där mycket långa och blåsiga vägarna, ta för vana att stoppa er själva från att fortsätta ägna sig åt den där mentala gymnastiken. Släpp taget förr snarare än senare, så kommer du att dra nytta av det. Lägg märke till vad du gör förr snarare än senare och ändra det. Släpp och använd era andetag för att jorda och centrera er själva, för att föra er själva tillbaka in i nuet och tillbaka till ert hjärtrum, som är där ni hör hemma.

Ditt hjärtutrymme är där det femtedimensionella medvetandet redan är aktivt och redo för dig, och därför måste du hålla utkik efter spelen och knepen som sinnet kommer att spela med dig för att hålla sig relevant. Det är allt era sinnen gör, hela dagen, varje dag, är att försöka förbli relevanta i en tid när ni övergår till att bli varelser som verkar med ett högre sinne, en högre nivå av medvetande. Du förstår, sinnet är väldigt bra på att fixera vid vad som hände och hur man undviker sådana olyckor i framtiden. Ditt sinne kommer att skapa problem så att det har ett problem att lösa. Och naturligtvis kommer ditt sinne också att vara mycket fokuserat på framtiden, tills det vill säga, du tränar ditt sinne att vara fokuserat på nuet.

Att vara fokuserad på nuet kommer att ge dig tillgång till ditt högre sinne, och alla idéer, alla insikter, all inspiration som kan komma till dig i det utrymmet. Det är allt tillgängligt för dig i nuet, när du är jordad, hjärtcentrerad och känner dig balanserad. Du kommer ur balans när du fokuserar för mycket på en sak, eller på det förflutna eller på framtiden. Släpp taget. Andas. Och koppla av i ögonblicket, och allt kommer att tas om hand, inte bara för att du har hjälpare som kan göra saker åt dig, utan också för att du kommer att flytta din vibration i det ögonblicket till en som är väldigt nära, eller i, femtedimensionellt frekvensområde. Och när du gör det är du som mest kraftfull, din mest kreativa och din mest mottagliga för all hjälp som ständigt kommer till dig från ovan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *