Himmelska Vita Varelser: Diamantkammare av Klarhet, 5 januari 2024

 

Himmelska Vita Varelser : Diamantkammare av Klarhet

5 januari 2024

av Natalie Glasson
omna.org

Hälsningar älskade lycksaliga ljusfyrar. Vi är de Himmelska Vita Varelserna.

Vi kommer fram som en och ändå är vi många. Vi kommer fram med våra himmelska vibrationer. Vårt syfte, vårt fokus, allt som vi vill vägleda är alltid kopplat till lycksalighet – upplevelsen och manifestationen av lycksalighet.

Idag vill vi bjuda in er till vår kammare på de inre planen på en himmelsk nivå.

Vi har en diamantkammare. Detta är en diamantformad kammare fylld med rent vitt ljus. Det är på många sätt lite som en Merkabah. Du går in i den diamantformade kammaren och det är som om diamanten omfamnar ditt aurafält, hela ditt väsen.

Denna diamantkammare är infunderad med himmelska vibrationer och vibrationer av lycksalighet. Det är verkligen ett magiskt utrymme eftersom det håller fokuset och avsikten av klarhet – tydlighet.

Nu kan klarhet förstås på många sätt. Du kanske har klarhet i sinnet, klarhet och tydlighet i dina känslor, klarhet även i din kropp – du kanske har en förståelse för din kropp. När vi tänker på klarhet tänker vi på lugn, belåtenhet, tydlighet – som en ren duk – så det stöder också rensning, föryngring och uppvaknande.

Klarhet stödjer en djupare förståelse – en förståelse från sanning – sanningen och essensen inom ditt väsen.

När sanningens närvaro accepteras och erkänns inifrån din varelse, är det ofta så att klarhet är vad du upplever.

Klarhet tillåter dig att förstå vad som sker inom din varelse, vad som sker utanför din verklighet – i miljön runt dig – vad som händer i världen, i Skaparens Universum.

Klarhet hjälper dig också att förstå hur du kan agera, hur du kan vara till tjänst, hur du kan stödja förändringar inom ditt väsen och även inom andra.

Klarhet låter dig känna en större anpassning till din sanning, till din essens och Skaparen. Det låter dig släppa det som inte längre behövs, och att acceptera kanske saker som du har gjort motstånd mot eller ännu inte blivit medveten om.

Föreställ dig/känn/erkänn nu att det finns denna kammare med diamantform som håller vibrationen av klarhet.

Även diamantformen stödjer din förbindelse med Skaparen, Jorden och allt som är, såväl som klarhet. Den håller himmelska kristallvibrationer.

Med denna förståelse kan ni kalla på oss, de Himmelska Vita Varelserna, för att transportera er till Klarhetens Diamantkammare i de himmelska vibrationerna och kamrarna för Himmelska Väsen.

Du kommer att gå in i diamantformen, och det finns bara ett behov för dig, att andas in – acceptera och bada i energierna.

Vi Himmelska Vita Varelser kommer att vara närvarande för att tjäna dig. När du andas in energierna, kom ihåg att avsikten i kammaren är klarhet, var medveten om hur klarhet och tydlighet börjar, aktiveras och manifesteras inom ditt eget väsen.

Detta är ett utrymme du kan besöka så ofta du vill, särskilt i tider av förvirring eller motstånd eller blockeringar.

Vi, de Himmelska Vita Varelserna, är närvarande för att tjäna er.

Vi tackar er.

Vi är de Himmelska Vita Varelserna.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *