Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 juli, 2024

 

 

Så här sträcker du ut och böjer tid ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett överflöd av tid på våra händer, eftersom vi inte har några begränsningar när det gäller tid, och eftersom vi inte har några begränsningar när det kommer till tid, får vi vara tidlösa. Vi inbjuder er att uppleva er själva som tidlösa, även om ni fortfarande använder klockor och kalendrar för att hålla reda på saker där på planeten Jorden. Ja, det är lätt för oss och utmanande för dig, men du gick till jorden för att du gillar utmaningar. Du är inte instängd där, och du är inte där bara för att du har skapat karma med andra människor. Du är där genom val, och du gör det valet för att du älskar en utmaning.

När du har mindre av något, som pengar, måste du tänja på det. Du måste tjäna varje bit av pengar som du har räknas, och detsamma gäller när du känner att du har vissa tidsbegränsningar på dig. När du känner att du har mindre tid, då behöver du vara ännu mer närvarande i den tid du har på ett dygn. Det är så man sträcker ut tiden; det är genom att vara mycket medveten om varje ögonblick som går. Det är genom att fatta beslut om vad din relation med tiden kommer att vara. Om du vill att tiden ska gå snabbare när du är i en trafikstockning, då har du möjligheten att göra det. Om du vill röra dig snabbare i fullbordandet av din uppstigning kan du göra det också. Om du njuter av ett ögonblick i tiden kan du sträcka ut det och få det att kännas som att det är längre än vad det faktiskt är. Tiden behöver inte flyga när du har roligt.

Du får arbeta med tiden på samma sätt som du får arbeta med varje koncept, varje idé, varje vibration, varje känsla och varje tanke. Det är vad du är där för att göra. Ni är där som skapande varelser för att använda det ni får som era råvaror. Tid, tro det eller ej, är en av dessa råvaror, och så är pengar, och så är kärlek. Ta med mer kärlek till allt du gör och ingjuta den kärleken i det, och du kommer inte att ha några som helst problem med tiden, eftersom du kommer att vara kär i vad du än gör och med vem du gör det. Kärlek är alltid svaret. Kärlek är alltid hemligheten, och du kan känna mer kärlek när du är mer närvarande.

När du är mer närvarande är du mer jordad och du är mer hjärtcentrerad, och därför är det mer sannolikt att du känner den där kärleken som är ditt sanna jag, din sanna essens. Ge tid till din vän, ditt verktyg och din assistent, och det är vad det kommer att vara för dig. Var inte rädd för framtiden och ångrar inte det förflutna, och du kommer också att förändra ditt förhållande till tid och till nuet, vilket är där all din kraft finns och där all kärlek finns.

Ni är tidlösa varelser av kärlek och ljus, och hela denna livserfarenhet är bara en svep i evighetens rike. Och därför uppmanar vi dig att komma ihåg det också nästa gång du stressar över tiden. Kom ihåg att din oändliga och eviga natur alltid är tillgänglig för dig när du stämmer in på ditt hjärta.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *