St. Germain via Daniel Scranton, 5 juli, 2024

 

Gå med i St. Germain in the Violet Flame ∞

St. Germain, kanaliserad av Daniel Scranton

 

“Jag är St. Germain, väktaren av den violetta lågan.

Jag vill ge dig den visdom som redan finns inom dig. Jag önskar ge dig gåvan av vad du redan är, vad du redan har. Och så, mitt jobb är enkelt. Det är lätt. Det är för att peka dig mot det som finns inom var och en av er. Mitt jobb är att få er att ta bort slöjan, skygglapparna som ni har på er och att tillåta er själva att känna vem ni är, som kommer inifrån er. När du sänder ut ditt ljus till alla som kommer i kontakt med dig, gör du en stor tjänst. Och när ni känner igen er själva som lärare, healers, vägvisare, kanaliserare, ljusarbetare som ni är, blir det lättare för andra att göra detsamma.

Du vill skapa fler mästare på din resa för att dela resan med dig. Du vill peka varje person på vad som finns inom dem. Du vill väcka dina medmänniskor, och de vaknar när de ser någon som lever sanningen att de vill leva, som är den version av sig själva som de vill vara. Och så säger jag till dig, var den du är med hänsynslös övergivenhet. Sjung och dansa och lek och visa resten av mänskligheten ljuset som finns inom dig.

Vi som kommer genom Daniel här säger ofta till dig att vara lärare och ledare, och det kan verka väldigt skrämmande för dig när du försöker komma på vad det är du kan göra och vad det är du har att erbjuda. Och så, jag modifierar det budskapet nu och säger till dig att bara vara dig själv och tillåta det sanna jaget att skina igenom. Och du kommer att visa vägen. Du kommer att undervisa och leda genom ditt exempel. När du visar en vilja att släppa ut kärleken som finns inom dig, tänder du lågan inom varje person som du möter, och ibland gör du det för människor som bara iakttar dig på långt håll.

Därför säger jag dig, var inte rädda för att vara dig själv och vara i glädje. Var inte rädd för att älska bara för att någon annan kanske inte älskar dig tillbaka. Erbjud din kärlek fritt utan krav på ömsesidighet, och du uppfyller i det ögonblicket ditt uppdrag, ditt syfte med att vara där. Det är så enkelt och så lätt, och du behöver inte komplicera det med regler, med måsten. Du får helt enkelt vara ditt anpassade jag och ge andra tillåtelse att göra detsamma. Och alla pusselbitar kommer att falla på plats där på jorden så att alla rörliga delar harmoniskt synkroniseras till en sjungen ton.

Vi som finns i de högre världarna är så stolta över dig för att du ens försökte resan du är på, och jag välkomnar dig att när som helst gå med mig i den violetta lågan som du känner dig överväldigad, vilsen, rädd och utan vägledning. Jag är alltid här för dig.

Jag är St. Germain, väktare av den violetta lågan.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *