Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 maj, 2024

 

Vad händer precis innan fysiskt E.T. Kontakt  ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att finna oss själva i kontakt med så många människor vid denna tidpunkt, eftersom fler och fler av er vaknar upp till sanningen att ni inte är ensamma i universum. Vi är bara ett av många råd som finns där ute i rymden, i andra dimensioner, som vill ta kontakt med er alla. Fysisk e.t. kontakt kommer att inträffa, och det kommer att ske inom en inte alltför avlägsen framtid för alla människor som önskar det. Men när du söker kontakt med det osynliga, är det inte så annorlunda från att försöka ansluta till Källenergi, eller om du föredrar, Gud. Att knyta an till det osynliga har gjorts av människor under mycket lång tid, och det har naturligtvis alltid varit skeptiker. Det har alltid funnits de som undrat: ’Var finns beviset i allt detta?’

Ingen kan övertyga någon om något som de inte vill bli övertygade om och inte är öppna för att ändra uppfattning om. Men för er som känner energi, ni resonerar med de av oss i de högre världarna som vill hjälpa, och vi känner den önskan att få kontakt med fler människor hela tiden. Vi känner att mer av mänskligheten är öppen för det osynliga, det okända och det som kommer att få dem att verka lite konstiga för andra. Om du vill höja dig över den nivå av medvetande som är förhärskande där på jorden vid denna tid, då måste du vara villig att verka lite galen, lite där ute, för den genomsnittliga personen. Men ni planterar frön, och ni visar dem att det finns ett sätt att gå bortom det vardagliga, den typiska, genomsnittliga livsupplevelsen där på jorden.

De av er som tänker på och pratar om uppstigning är medvetna om att det är möjligt att gå längre än där de flesta människor lever just nu, och ni är beredda att nå ut och upp till oss, även innan vi visar sig för er i någon form av som du kan se med dina fysiska ögon. Och när du ansluter till det icke-fysiska, kan ditt sinne naturligtvis komma in och undra om det var verkligt eller inte. Du har naturligtvis mycket livlig fantasi, och det är därför det är nödvändigt att stänga av ditt sinne och sträcka dig efter en känsla, sträcka dig efter en vibration. Och istället för att fråga dig själv om det var sant eller inte, fråga dig själv hur du känner. Fråga dig själv om det du fått är fördelaktigt för dig, om det tjänar eller inte. Använd allt detta som dina kriterier för om du fortsätter att göra det.

Du är väldigt känslig och också väldigt förnuftig, och därför kan du lita på dina känslor, och även du kan använda ditt kritiska sinne för att dekonstruera ditt tvivel om huruvida något är verkligt. Vi lovar dig att mer kontakt kommer att tas med de icke-fysiska under detta år för att förbereda dig för kontakt med det fysiska. Och ni som är exalterade över e.t. kontakt kan ta de stegen just nu, och vi känner att fler av er gör det varje dag, och vi är glada över att vara med på denna resa med er och att också vara en del av den.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *