Skaparna via Daniel Scranton, 4 juni, 2024

 

Ta bort din fasta och blockerade energi ∞

The Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Du är i detta ögonblick vad du skapades för att vara, och du har upplevelserna som tjänar denna version av Källenergi som du är. Du får ha dessa upplevelser. Du tvingas inte av någon kraft utanför dig. När du accepterar att ditt liv är som det behöver vara just nu får du gå vidare till något annat. Du får nya upplevelser efter acceptansen av de upplevelser du har. När du anser att de alla är okej enligt dina standarder, då får du en uppsättning nya. Och ja, dina preferenser spelar roll.

Du rör dig genom ditt liv och bestämmer dig för vad som gör dig lycklig, vad som ger dig glädje, och det skiljer sig från person till person. Så när du anpassar dig till det liv du har, och du fortsätter att lägga ut dina preferenser till de universella krafter som finns, kan du få fler av de upplevelser du vill ha. Nu, en av de stötestenar som du stöter på på vägen till vad det är du vill uppleva är en tro som du har som säger något annat.

Du kanske har en tro som säger: ‘Jag är inte värd det.’ sätt. Och så, det är dina stötestenar för att leva ett liv som är mer till din smak. Vad vi råder dig att göra är att fortsätta att lägga ut dina preferenser till universum och lägga din uppmärksamhet på dem istället för att fokusera på ditt motstånd mot det du inte vill ha. Och när du har din uppmärksamhet på vad du vill, var ärlig mot dig själv om hur du känner om de särskilda önskningarna som du har.

Du kan se på hur du känner vad det är som du fortfarande behöver släppa. Du kan ha fastnat energi kring någon av dina önskningar av ett antal anledningar, och dina känslor kommer att berätta för dig vilka och möjligen till och med vad som behöver renas bort. Så, till exempel, kan du säga till dig själv, ‘Jag vill bli en kanaliserare’, men då känner du rädsla när du tänker på att bli en kanaliserare eftersom du vet att vissa människor kommer att skratta åt dig, och vissa människor kommer att gå. att ogilla dig på grund av vad du gör. Vissa människor kommer att frukta dig eller tvivla på att det du gör är verkligt.

Och så måste du kunna möta dessa rädslor för att få den erfarenhet du vill ha av kanalisering. Att möta dina rädslor innebär att känna in dem, men sedan också att dekonstruera trosuppfattningarna bakom rädslorna. Du måste inse vid det här laget att oavsett vad du gör i livet, kommer vissa människor ogilla dig på grund av ditt yrke, och du måste acceptera det. Det är viktigt för dig att kunna rensa din egen väg till vad det är du vill uppleva, och du har all förmåga inom dig själv att göra just det. Vi kommer att fortsätta att påminna dig om denna sanning för att vi älskar dig och för att vi vill se dig lycklig. Vi vill se dig leva de liv som du har bestämt är dina bästa liv … och i denna livstid.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *