Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 maj, 2024

 

 

Dörren till den nya jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är sökare, äventyrare och upptäcktsresande, och det är ett av de sätt som vi är i linje med er alla där på jorden. Du har kommit till planeten Jorden för att du ville smaka lite av alla delar av galaxen på ett ställe, och det är för att du har en affinitet för alla olika delar av galaxen som jorden var det självklara valet för dig. Det finns naturligtvis många anledningar till varför du valde att inkarnera där, och det här är bara en, men du är resenärer, upptäcktsresande och äventyrare och allt du har varit och varje plats du någonsin varit på tjänar dig just nu.

Du drar från alla dessa upplevelser, alla dessa jag, alla dessa platser, och du skapar tillsammans en upplevelse av harmoni och fred på jorden, men självklart gör du det genom att först uppleva motsatsen till de sakerna. Allt som någonsin har funnits där på jorden har varit i syfte att uppleva, och alla upplevelser har inte varit minst sagt positiva. Men alla dessa möjligheter behövde existera för att varje enskild själ skulle få en smak av vad de ville ha ut av jordupplevelsen. Vad du är menad att göra under dina liv är att gradvis komma till fred med hur allt är där på jorden. Du ska acceptera allt som det är och förändra dig.

Det är meningen att du ska transformera, och när du transformerar får du uppleva en ny jord, en annan jord, en jord med mindre polaritet, mindre trauma och tragedi, mer enhet, harmoni, fred, kärlek, glädje och spänning. Men vägen till att komma till den jorden är genom denna som du just nu upplever, där det finns hat, våld, krig, trångsynthet, diskriminering och så vidare och så vidare. Du gör skillnad där på jorden genom att förändra dig själv, och det är verkligen så enkelt. Ni är förändringsmakarna, men ni är förändringen ni gör. Ni är vägvisarna, och ni kommer att visa andra vägen till den nya Jorden är genom att acceptera, älska och sluta fred med den nuvarande Jorden ni bor i.

Nu, betyder det att det inte finns något för dig att göra för att göra skillnad där på jorden? Absolut inte. Det finns mycket för dig att göra. Du kan sprida denna nivå av medvetande runt. Du kan hjälpa andra att komma till den där platsen för andligt mästerskap där de förstår att allt ska accepteras och ingenting ska motstås, att allt skapades med avsikt och tjänar ett större syfte. Och i processen att uppleva jorden och jordens upplevelse som de är, skapar du samtidigt den nya jorden.

Du bestämmer vad som skulle vara bättre utan att göra motstånd mot vad som nu är som det är. Det är säkert en knepig uppgift och svår att förstå för de flesta, men det är ditt uppdrag att bli ditt högre jag, jaget som ser allt, vet allt, accepterar och älskar allt, och du kommer dit gradvis, erfarenhet av erfarenhet och ögonblick av överlämnande för ögonblick av överlämnande. Du kommer att veta att du är klar med den här jorden och den här upplevelsen eftersom du kommer att älska allt, och du kommer att se alla som källa, och då kommer du att komma åt dörren till den femte dimensionen och den nya jorden, och det kommer att bli ett härligt ögonblick verkligen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *