Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 oktober, 2023

 

3 enkla steg för att låsa upp universums hemligheter ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt utvecklade i vår förståelse av oss själva. Vi är hypermedvetna om vad det är vi erbjuder i varje ögonblick. Det är verkligen målet för er alla där på jorden, för om ni är medvetna om vad ni erbjuder kan ni göra något åt det. Du kan göra en intern förändring. Det inre skiftet måste komma innan det yttre skiftet kan komma. Precis som de förändringar du vill se i omvärlden först måste göras inuti er alla. Allt är en projektion av ditt medvetande, och du får bestämma vad det är du projicerar. Det är din fria vilja. Ja, din fria vilja handlar om handlingar, ord och så vidare, men det handlar verkligen om att vara fri att erbjuda vilken vibration du än väljer att erbjuda.

Men först måste du vara övertygad om att det är en bra idé att erbjuda en vibration med flit, och sedan måste du vara medveten om vad det är du vibrerar. Och slutligen måste du veta hur du växlar från en vibration till en annan. När du upptäcker att du erbjuder en lägre vibration, acceptera den. Acceptera dig själv för att du är i det tillståndet. Det är inte ditt fel; du inkarnerade i en värld som var menad att trigga dig, menad att få dig att känna saker, att uppleva vibrationer av alla frekvenser. Och varför skulle det vara det? Tja, du ville ha tillgång till alla ingredienser innan du skapade den mest underbara måltid som du någonsin kommer att sluka.

Det hjälper dig också att veta motsatsen till vad det är du siktar på. Det är bra att veta motsatsen eftersom motsatsen också är det som inspirerar dig. Det inspirerar dig att röra dig i motsatt riktning, att gå bort från den. Det här är alla saker som blir ganska enkla när ni är beredda att ägna en del av er tid åt att söka inuti er själva efter dessa vibrationer, efter hur ni känner i varje givet ögonblick. Du har många distraktioner som hindrar dig från att göra det, och det är därför tyst tid, meditation, tid i naturen, dessa är alla underbara verktyg som du har för att bli mer medveten. Och medvetenhet är nyckeln till att låsa upp alla universums hemligheter, som alla finns inuti dig.

Det är därför vi ständigt kommer att uppmuntra dig att stänga av alla dina enheter och få lite mer medvetenhetstid. Vi vill att du ska låsa upp alla universums hemligheter. Vi vet att du kan, och vi vet att du bara är några enkla steg bort. Bry dig om vad du vibrerar, bli medveten om vad du vibrerar och flytta sedan det du vibrerar med acceptans, med en vilja att omfamna den nuvarande vibrationen och med den nyfunna önskan att flytta till en bättre känsla . Det är allt du verkligen behöver; det är bara så enkelt att komma åt allt som detta universum har att erbjuda.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *