Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober, 2023

 

Börja nu och njut av resten av resan till 5D ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger dig det bästa av oss själva hela tiden. Vi vill bara visa upp för dig som den bästa av vem och vad vi är, och vi vet att det finns vissa begränsningar inbyggda i vår dimension som bara tillåter oss att vara på en viss frekvens, men vi accepterar det, och vi konsekvent nå den högsta frekvensen som är möjlig för oss. Vi vet att ni alla kan göra detsamma. Du kan hitta den högsta frekvensen som är tillgänglig för dig i din dimension och dyka upp i världen som ditt bästa möjliga jag, och du behöver inte göra det, men du kan göra det.

När du gör det mår du bättre, inte bara för att du bidrar mer till samhället eller till personen du interagerar med, utan för att det bara känns bättre att vara i högsta möjliga frekvenstillstånd. Du kommer ständigt att visas när du inte erbjuder bästa möjliga vibration. Dessa reflektioner kommer att bli tydligare och starkare, och ni kommer inte att kunna ignorera dem, och det är så det har ställts upp så att ni alla kan lära er. Du lär dig bäst genom att göra, och när du är uppmärksam får du mer av den feedbacken innan den skapar något i ditt liv som du sedan inte vill uppleva.

Ni har alla era mål; du har de saker du strävar efter, och vi föreslår att du sätter ”att vara den mest vibrationsmässiga versionen av mig själv” högst upp på din prioriteringslista. Då behöver du inte ta reda på vad du ska göra för att vara till tjänst. Du behöver inte ta reda på vad ditt kall är, vad ditt syfte är, för eftersom du är den versionen av dig själv som du alltid var menad att vara och som du är avsedd att vara, hjälper du till. Att bara vara där och erbjuda en hög vibration är en enorm hjälp för dina medmänniskor. Du kan gå med oss i vår strävan att hjälpa mänskligheten att läka och att stiga upp. Och ännu viktigare, du kan hjälpa till att vara den bästa versionen av dig själv för dig själv.

Då kan du verkligen börja njuta av livet; du kan njuta av resan, resten av resan till den femte dimensionen. Vi vill att det ska vara smidigt för dig. Vi vill att det ska vara enkelt och fyllt med spännande möjligheter och upplevelser, men i slutändan vet vi att det är upp till dig. Det är upp till dig att använda din fria vilja för att vara i det högsta vibrationstillstånd du kan vara i, medan du fortfarande arbetar i den fjärde dimensionen och väntar på att den möjligheten ska skifta till den femte. Och vet att det kommer, och du kommer att vilja vara förberedd. Du kommer också att kunna hjälpa så många andra när du börjar denna övning just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *