Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 september, 2022

 

Många av er är redo för detta nu ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så privilegierade att kunna prata med er alla genom den här kanalen, och vi känner att var och en av er som tar emot dessa meddelanden är en del av en större familj av medvetande. Vi verkar nu som lärare, och vi når de av er som också är lärare. Du har förmågan att sprida det du lär dig, det som du lär känna genom erfarenhet, och vi ser den potentialen inom er alla. Det är därför vi ofta refererar till Det Uppväckta Kollektivet som ledare.

Vi vet att det finns många sätt på vilka ni alla också kan undervisa. Många av er undervisar genom ert exempel, genom hur ni lever era liv. Du kan undervisa med leenden och vänlighet, och du kan undervisa genom att skapa böcker och kurser och webbplatser och YouTube-kanaler. Det finns så många olika sätt du kan undervisa där på jorden. När du njuter av att absorbera kunskap som kommer till dig, så har du så småningom den där lusten inom dig att dela den kunskapen med andra. Vet, många av er undrar hur du kan göra det när ingen i ditt liv lyssnar.

När du är omgiven av de som ännu inte har vaknat kan känslan inom dig att du är lärare vara frustrerande, och det förstår vi. Vi vill att du ska veta att du förbereder dig för den tiden då det kommer att finnas fler personer i din närmaste krets som letar efter vad det är du ska lära ut. Och under tiden absorberar du. Ni fortsätter att förbereda er för spridningen av er egen undervisning, och er undervisning kommer att vara unik för er. De kommer att komma igenom dig med en ton, och de kommer att komma igenom dig på ditt unika sätt att uttrycka saker, med exempel från ditt eget liv.

När du inser att det ger dig glädje att dela sanningen om att vi alla är ett, till exempel, blir det dess egen belöning. Glädjen du känner och sättet du lyser upp när du pratar om metafysik är tillräckligt för att upprätthålla dig, för att hålla dig igång. De säger också till universum att det är detta du vill göra. Den glädjen som du känner hjälper dig att ge dig de som kommer att ta emot det du erbjuder i samma vibration. Så du förstår, du kan slappna av eftersom du inte behöver ta reda på allt detta just nu. Du behöver inte ta reda på vad dina läror kommer att vara, hur du kommer att överlämna dem till världen och till vilken publik.

Just nu vill vi bara att ni ska glädjas åt att veta att ni är en del av en familj av medvetande som består av lärare. Vi är en del av den familjen av medvetande nu när vi har bestämt oss för att bli lärare. Vi har inte alltid varit lärare på det här sättet, men här är vi, och det finns fler och fler människor som resonerar med budskap som har den arkturiska smaken för dem.

Och så förenar vi oss mer med andra lärare i hela galaxen, och vi träffas och diskuterar de olika tillvägagångssätten som vi har, de olika svaren, och vi växer alla tillsammans som en familj av medvetande. Vi vill bara att ni alla ska veta att ni är en del av det, eftersom varje elev så småningom blir mästare. Och för de av er som inte känner att ni ännu är redo att förklara er själva som mästare, ha tålamod. Tiden kommer.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...