Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 8 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 8 juli 2021

 

Arkturisk DNA Aktivering & Andlig Kunskap

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så väldigt imponerade av hur ni alla har fått tillgång till så mycket av ert Arkturiska DNA under de senaste veckorna av er tid. Vi har gett er energierna att aktivera det, men det går naturligtvis inte alltid enligt planen. Många av er har aktiverat allt ert Arkturiska DNA nu med vår hjälp, och ni är redo att ta rollen som andlig mästare, eller det som har kallats ’guru’ där i er värld.

De av er som kan känna att Arkturianen i er kommer upp till ytan är mer än redo att stå till tjänst för dem som behöver en guide och ett exempel på vad det innebär att vara helt vaken och förkroppsligad i Kristusmedvetandet. Ni har förmågan att påverka så många liv genom att dela med er, genom att visa för andra vad som är möjligt när de fokuserar och när de öppnar för allt det goda som kommer deras väg.

Som många av er vet, har det varit alltför mycket prat och spekulationer om vad som är dåligt där på planeten Jorden, och medan ni har gott om människor som kommer att berätta för er vad som är dåligt och vem de dåliga är, finns det inte i närheten tillräckligt många människor som pekar på det goda inom er, inom dem, inom mänskligheten som helhet. Det finns inte i närheten tillräckligt många lärare just nu som berättar för er hur ni öppnar er för att ta emot de energier som kommer in, energier som är avsedda att lyfta er, aktivera ert DNA, ge er mer av era andliga gåvor och förmågor. Om ni kan få några få människor att sluta fokusera på vad som är fel med världen idag och få dem att fokusera på sig själva istället, och vad de kan öppna upp för, kan ni förändra världen.

Ni kan förändra världen till det bättre bara genom att nå ett par personer med er nuvarande vibration. Ni underskattar er själva när det gäller hur värdefulla er närvaro är där. Ni ger er inte tillräckligt med kredit för vad ni utstrålar från era kroppar och era energifält. Mänskligheten är redo för denna nästa våg av andliga mästare och lärare att dyka upp och visa dem vad som är möjligt. Gör allt ni kan för att visa för en annan person att de kan släppa sin rädsla, sin ångest och få tillgång till deras inre frid och stillhet.

Led med gott exempel och visa andra med era gärningar och er kärlek till hela mänskligheten att de är kapabla att bli så mycket mer. De kan bli deras Högre Jag, och ni kan leda dem i den riktningen, speciellt när ni visar att ni är en fullt aktiverad Arkturian som är redo att tjäna, som är redo att skifta, som är redo att bli sina Högre Jag. Det är dags att känna er inverkan på världen och på era medmänniskor, och vi är mycket glada att spela den roll som vi gör i er andliga utveckling och att ni blir de vackra lärare och ledare som ni verkligen är.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...