Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 januari 2019

Per Staffan 18 januari 2019

Du Får Eftersom Du Känner ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är de bästa möjliga sändarna av högfrekventa energier till er alla som har mottagit våra överföringar regelbundet. Ni förstår, vi vet hur ni tar emot energierna, vad ni gör med dem, och då tar vi även emot era specifika önskemål. Detta hjälper oss att kalibrera de energier vi skickar.

Nu gör er Jord, Sol och era andliga guider detsamma. Vad som gör er till bättre kandidater att ta emot de energier som vi och de andra varelserna skickar är att ni bestämde innan ni inkarnerade under denna livstid att ni skulle vakna. För att kunna vakna, skulle ni också behöva vara känsliga, empatiska, medkännande varelser.

För att kunna få högre frekvensenergi måste ni först vara anpassade till vad som känns bra och vad som inte känns bra. Det här är vad som gör er alla till utmärkta skapare. Det gör er allt svårare att ljuga för, och det ger er så många olika sätt att hjälpa andra. Om ni inte vet hur något känns när någon annan upplever det, är det svårare för er att ha medkänsla för den personen och att vara öppen för den.

Nu har ni också den motsatta änden av spektret där på planeten Jorden. Ni har människor som inte känner mycket av någonting alls och vi har mycket svårt att nå dem på något sätt som vi hittills har försökt. Därför behöver vi er hjälp för att nå de människor som vi inte kan nå, och en sak som ni har gemensamt med dem som vi inte har är att ni är fysiska människor.

Och det kommer alltid att finnas ett sätt att nå en av era medmänniskor där som behöver nås. Vi kommer att fortsätta att leverera energierna till er, och vi fortsätter att be er att sprida dessa energier så att andra kan uppleva hur det känns att engagera sig i högre frekvensenergier.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...