Saint Germain via Jahn J Kassl, 6 oktober, 2023

Säg adjö till ett felaktigt liv
Jahn J Kassl 2023-10-06
Än finns det tid kvar
Älskade människa,
Fortsätt modigt på din väg av omvandling tills du är helt förnyad, och kan känna igen och utföra dina uppdrag. På så sätt, utrustad med tillräcklig styrka och kraft, ger du ett unikt bidrag till förändringen på Jorden.
Nästa gång ger dig möjlighet att vara sanningsenlig på alla områden, och att stanna hos dig själv. Dåliga kompromisser eller falska relationer kan inte längre skapas eller upprätthållas.
Om du verkligen vill vara en del av den stora planetariska transformationen, då måste du ta itu med din egen transformation.
Världarna är ännu inte åtskilda, så lite tid finns fortfarande kvar. För även om du är bland de sista att omvandlas, så handlar det i slutändan bara om att välja frihet från dina tankars fängelse, och modigt ta stegen mot det. De stora, omvälvande besluten togs för länge sedan, och vi är mitt uppe i att genomföra omstruktureringen av Moder Jord.
Mänskligheten har bestämt, GUD har bestämt och mänskligheten har valt att ta språnget i medvetande med GUD.
Eftersläntrarna på frammarsch
Nu handlar det om individen, om eftersläntrarnas frammarsch, om de som inte har brytt sig om självrannsakan fram till idag, och därmed underskattat sig själva. Denna handling av självkärlek kommer nu hos många människor, och alla händelser som får dig att vakna kommer in i ditt liv.
Alla som föddes med uppdraget att hjälpa till att förändra världen kommer nu att göras medvetna om sina blockeringar, så att de kan göra sin del och ta på sig sin oumbärliga roll i den större bilden:
• Nu testas dina relationer! Gamla mönster kan inte längre behållas. Antingen frigör du dig – eller så frigörs du.
• Nu kommer dina vanor, åsikter och betingelser att granskas på djupet. Vanor överges, åsikter ifrågasätts och betingelser övervinns.
• Nu ställs du inför frågan om meningen och du börjar leta efter svar. Men innan du hittar nyckeln till dig själv, kommer du inte att finna ro.
Denna tid innehåller gåvan med sanning inom alla områden av ditt liv. Nu är det upp till dig att
acceptera. Vill du verkligen lämna gamla vägar och ta nya?
Kom igen!
Omfattningen
Var beredd på att lära dig att hantera den osäkerhet som kommer med nya saker.

Var beredd att låta livet överraska dig och låt GUD vägleda dig i din vardag. Utveckla självkärlek! Säg adjö till livet som dikteras av andra!

Lev autentiskt, självbestämmande och sanningsenligt, lev utan falsk hänsyn och var dig själv.

Är du medveten om betydelsen av det vi pratar om här? Din familj kanske inte förstår dig, dina vänner kanske undviker dig?
Men du kommer att stå orubblig inom dig själv och attrahera de människor i ditt liv som du har kommit överens om att träffa vid detta vägskäl.
Så snart du är redo att byta ut det gamla rigida livet mot det oförutsägbara nya, då börjar allt röra på sig:
• att övervinna rädslor och anlända i kärleken,
• att uppleva tvivel och istället bli säker,
• ÖVERLÄMNA DIG TILL GUD och upplev Gudomlig vägledning.
Detta är den resa som nu alla eftersläntrare erbjuds som en avskedsgåva i förvandlingsprocessen: att säga adjö till ett felaktigt liv. Omvandlingen av världen sker nu, och ditt bidrag som en nyfödd och uppvaknad människa är väsentligt.
Med stor kärlek
MÄSTARE ST GERMAIN
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *