Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april, 2024

 

En massiv våg av Eclipse-energier ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Du är mitt i en massiv våg av energier där på jorden. Ni kan göra vad ni vill med dessa energier, för att ni har fri vilja och för att ni är skapande varelser. Du skapar med energi, oavsett om den energin är en sten eller en tanke, om det är en smärta eller ett ljud. Du skapar med energi, och när det finns nya energier på dig som det finns nu, kan du skapa det som är nytt och det som har varit okänt för mänskligheten före detta ögonblick. Det är det som är spännande med att vara där på jorden vid denna tid.

Du får gå från var du var till dit du ska. Du får uppleva rörelsen, rörelsen, evolutionen och expansionen. Och de av er som gör det medvetet rider med glädje på vågen av dessa energier. Du får göra det eftersom du bestämde dig för att åka till planeten Jorden för att ha en livstid på en tät fysisk plats med massor av polaritet. Nu, vad du kan göra är kanske bortom ditt fysiska sinnes medvetandenivå, och det borde reta dig.

Det som är okänt för dig kan försätta dig i en plats av rädsla, eller det kan försätta dig i en plats av spänning. Om du är mer positivt orienterad, kommer du att gå till platsen för spänning. Om du är mer negativt orienterad kommer du att gå till platsen för rädsla. Valet är ditt. Återigen, fri vilja. Använd den för att välja, för att gå den positiva vägen, för att öppna dig för högre och högre frekvensenergier och upplevelser, för att känna er själva på sätt som ni aldrig har känt er själva förut.

Med andra ord, lyssna till era hjärtan. Var medveten om dina önskningar och tro att dina önskningar kan och kommer att förverkligas. De kommer inte bara att förverkligas på grund av en mycket vänlig och kärleksfull Gud som ger dig dina önskningar. De kommer att förverkligas på grund av dig och för att du har kraften inom dig att komma åt vilken dröm, vilken önskan som helst, vilken manifestation som helst. Du har alltid haft den kraften, men nu kliver du in i den kraften och du använder den hjälp du får från ovan. Det är så detta verkligen fungerar. Det är genom lagarbete. Det är genom en sammanslagning av krafter. Det är genom sammansmältningen av det icke-fysiska med det fysiska som du får de önskade resultaten.

Och det är dags för fler människor att erkänna det så att du kan dra nytta av den kunskapen. Du är där för att gå längre än där du har varit tidigare, och du kan göra det medvetet och medvetet utan att veta exakt vad det är du går mot i varje ögonblick. Det är den spännande delen, är att få packa upp dessa presenter, och fler och fler presenter kommer hela tiden. När du mår ganska bra och är i linje med din Källa kan du flytta berg, du kan åka till platser du aldrig har varit förut och du kan uppleva nya höjder av extas.

Begränsa aldrig er själva genom att se er omkring och säga: ’Vad är möjligt? Låt mig avgöra det utifrån vad jag kan se där ute och genom vad andra människor har gjort och åstadkommit i sina liv.” Det är meningen att du ska gå utöver vad som har varit tidigare, och du gör det genom att stanna i dina kroppar, genom att vara närvarande och genom att lägga märke till att du har denna överväldigande mängd energi tillgänglig för dig just nu att använda och att använda på vilka sätt som helst som du finner lämpligt.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *