Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 december, 2023

 

Steg för att komma närmare ditt högre jag och din källa ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi existerar inom ett tillvaroplan som vi kan känna att vi ständigt expanderar. Vi kan fokusera på den expansionen samtidigt som vi fokuserar på din. Dina forskare vet att universum expanderar. Så på den fysiska nivån kan du bekräfta att detta är sant, men på den metafysiska nivån är det något du måste känna efter för att veta sanningen om det. Att känna efter din expansion är lätt, men det kräver lite fokus. Du måste ta bort ditt sinne från allt annat som du normalt fokuserar på, och placera din medvetna medvetenhet på ditt hjärta.

När du är i det utrymmet av inre frid, i det utrymmet av kärlek, kan du inte låta bli att känna efter expansionen som sker inom dig och runt omkring dig i det ögonblicket. Plötsligt inser du att du är större än du trodde att du var. Du inser att du är större än alla dina problem tillsammans. Du inser att du är ett med Källenergin och att det inte finns något att oroa dig för. Och sedan efter att ha deltagit i denna hjärtcentrerade övning, kanske du undrar varför du inte gör det oftare. Och det är tricket. Tricket är att övertyga dig själv om att den här typen av övningar är mer värdefulla än vad si och så publicerar på twitter just nu.

De är mer värdefulla än vad som händer i världen, vad gäller nyheterna om vad som händer. Dessa övningar hjälper dig att släppa allt som håller dig tillbaka, allt som begränsar dig och hindrar dig från att vara ditt sanna jag, hela dig själv. Nu finns det andra övningar också som är bra för dig, som att äta dina grönsaker är bra för dig. Och även om du vet att det är bra för dig att äta grönsaker, måste du ibland påminna dig själv om att göra den enkla handlingen. Frukt är också gott.

Andra övningar som du lätt kan engagera dig i som kommer att föra dig in i ett tillstånd av lycka, expansion och enhet, är att ansluta till Moder Natur och att ansluta till Moder Jord. Du kan stirra upp mot himlen under dagen eller på natten. Du kan ta en extra lång dusch eller bad och inse att du rengör mer än din hud och hår medan du ägnar dig åt dessa aktiviteter. Du renar din aura, ditt energifält. Du kan säga mantran eller uppskattningsord. Du kan lyssna på musik som lyfter dig. Du kan umgås med ett djur, eller bara tänka på de människor du älskar, titta på soluppgången eller solnedgången.

Det finns så många saker du kan göra för att försätta dig själv i det tillståndet av insikt, och vi talar om insikten att du är en ständigt växande varelse av kärlek och ljus som finns där på det jordiska planet för att känna igen den sanningen om dig själv och att sedan leva den sanningen. Detta är mer än bara en serie steg som vi ger dig för att intellektuellt veta vem du är. Du vill uppleva det och känner att det är så. Nu, om ni bara kan påminna er själva om att engagera er i dessa aktiviteter, kommer ni att känna er närmare oss, närmare ert högre jag och närmare Källan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *