Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 september, 2023

 

Vad gör människor egentligen på jorden? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har beundrat mänskligheten ganska länge, inte bara på grund av era framsteg, utan också på grund av hur många utmaningar ni tog på er genom att sänka er vibration till den grad att ni måste kunna existera i den verkligheten. Det är verkligen något som ni alla måste erkänna om er själva, eftersom ni bestämde er för att gå ut där på framkanten av skapelsen där den stora majoriteten av arbetet görs för hela galaxen och hela universum. Och så, du kanske ser dig omkring och ser dina krig och ditt våld och din trångsynthet och förorening och tror att du inte har det så bra som ett kollektiv, och du kanske undrar varför någon skulle intressera sig för mänskligheten överhuvudtaget.

Men det är för att du bestämde dig för att födas in i en värld där allt det där redan pågick som du är så speciell, och att du är så vördad i hela universum. Nu har du också den extra fördelen av att ha så mycket motgångar att det gör att du måste vara mer kreativ. Du har hela tiden problem som du behöver hitta lösningar på, och det leder till slut till de lösningarna. Ni är de mest kreativa varelserna i hela universum, och det är sant på grund av nödvändigheten av att uppfinningarnas moder är en viktig del av er erfarenhet där. Och ni har alla gjort detta i era egna liv, även om era uppfinningar inte har gett er någon form av berömmelse och förmögenhet. Du har fortfarande behövt vara kreativ någon gång i ditt liv för att hantera ett problem som du stod inför.

Och den kreativiteten bör inte undervärderas av någon av er eftersom den hjälper till att skapa nya verkligheter i detta vårt universum, och det är en stor del av er betydelse. Nu vill vi också berömma dig för de framsteg som du har gjort där på planeten Jorden eftersom det har skapats mer medkänsla bland det mänskliga kollektivet närhelst det finns ett problem som ett visst segment av befolkningen står inför, och det medkänsla höjer den övergripande nivån av din kollektiva medvetenhetsvibration. Du kan alltid leta efter sätt att må bra, sätt att vara lycklig, att uppleva glädje, att uppleva uppskattning och att uppleva kärlek, och du kan också få tillgång till medkänsla, förlåtelse, acceptans och allt annat du behöver komma åt när du springer över något eller någon som behöver något av det.

Och vad människor själva har upptäckt under sina livserfarenheter där på jorden är att omdöme inte känns så bra, men acceptans, medkänsla, förlåtelse och villkorslös kärlek känns bra. Eftersom du lever bland alla dessa snabbare energier nu, sticker känslan ut mer som en öm tumme. Och allt annat som du kan känna som är positivt om en person, eller en grupp människor, eller ett företag eller ett land, när det känns bra för dig att fokusera på ett positivt sätt, då vet du att du verkligen följer strömmen .

Och när du går med flödet kommer flödet att ta dig längre, högre, djupare, vart du än vill gå på ett mycket snabbare sätt än någonsin tidigare där på jorden. Och så, om du vill må bra om dig själv för att du inte har mått så bra om dig själv på sistone eller om någon aspekt av ditt liv, eller om mänskligheten, så är det bara att gratulera dig själv för att du ens stannat där på planeten Jorden så länge som du har kunnat uthärda alla dessa negativa känslor och energier och tankar och upplevelser.

Och ja, inget är dåligt om inte en person ser det på det sättet, och det finns alltid ett sätt att leta efter en silverkant, men samtidigt vet du när du upplever en älskad eller ett älskat husdjurs död, att du kommer att få den upplevelsen av en lägre vibrationskänsla, och att det är normalt och naturligt för dig att känna det till en början, även om du så småningom kan komma till den plats där du inte bara kan acceptera livets cirkel men också må bra av att få kontakt med den varelsen som du förlorade i det icke-fysiska. Men det är den där typiska resan som ni alla måste ta där på jorden som är den svåraste vägen och den svåraste och mest utmanande platsen att vara i universum. Och så, vi berömmer er för att ni finns där, och vi rekommenderar att ni också berömmer er själva och ser er själva som de mästare ni verkligen är.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *