Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom, 3 september, 2023

 

3:e september

Blossom: Än en gång, här är vi! Marscherar vidare mot en BÄTTRE VÄG … en LJUSARE DAG! Jag VET om att vi förändrar denna planets vibration, bara genom att vi är i den och tillåter oss själva att le från hjärtat. Det är nyckeln, eller hur?

Galaktiska Ljusfederationen: Välkommen till dig, Blossom och välkommen till var och en. Var och en vars hjärta ler i samma VETSKAP.

Denna VETSKAP är inget du ”kommer att veta” …

DET HÄR ATT VETA … ÄR DU.

SER DU?

Du gick in i denna planets vibration i VETSKAP.

DU VET.

Ditt hjärta VET … inom/av … sig själv att denna upplevelse för dig fram till en plats av absolut SANNING.

En plats inom DIG … där du följer känslan av denna SANNING.

Det leder dig HEM.

DETTA VET DU. GÖR DU INTE?

B: Ja. Jag undrar hur det måste vara för dem som inte har insett detta ATT VETA? Vad är det de har som håller dem igång? För mig kan jag inte föreställa mig att jag vill vara utan den.

GL: Ändå, för alla de som du kallar ”sovande” … de tillåter deras Varelse att VARA precis där den behöver vara för dem, på deras speciella resa.

Många som är stämplade som ”vakna” skulle göra klokt i att vara tacksamma mot alla de som de kallar ”sovande” … för de bidrar till din upplevelse av att vara vaken.

B: Jag tror att vi nuförtiden kan bli frustrerade över de som väljer att förbli i slumern … det verkar inte hjälpa den gudomliga planen.

GL: Det faktum att de är i sömn ÄR en del av den gudomliga planen.

B: Hur kan det vara så?

GL: Allt som är … allt som du är … allt som finns i din upplevelse … i var och ens erfarenhet … MÅSTE VARA en del av den gudomliga planen … det kan inte vara inte det.

B: Många känner att de grymheter och avsky som andra väljer att utföra … omöjligen kan vara en del av den gudomliga planen. Hur kan något så ”ondskefullt” vara en del av Gudomligheten?

GL: Allt, Blossom … ALLT är en del av Divinity.

B: Så, ondska är en del av gudomligheten? Herregud, det kommer att rufsa några fjädrar!

Fjädrarna kommer att rufsa på grund av missförstånd.

Jag tror att du kan behöva hjälpa många att förstå missförståndet!

GL: Vi har sagt att det bara finns Kärlek … ENDAST KÄRLEK … som Vibrerar inom olika frekvenser av sig själv.

B: Så då, väldigt, väldigt, låga vibrationer … den lägsta av de låga … där barn lider oändligt … är fortfarande KÄRLEK?

GL: Ja. För det finns inget annat.

ALLT SKAPAT … ALLA UPPLEVELSER ÄR FRÅN KÄRLEK.

B: Vem säger det ”ursprungligen”. Du eller jag?

GL: Du.

B: Ok. Så fortfarande kommer många inte att gå med på detta. Hur kan du säga att medvetet tortera ett barn kommer från kärlek?

GL: För det finns inget annat, Blossom.

Vi säger inte att detta är behagligt för oss… Inte alls.

Vi säger inte att vi lätt accepterar detta.

Vad vi säger är att … utan tvekan, bara Kärlek existerar, och att Vibrationen av det … det som är ALLT och ALLT Vibrerar och resonerar för vissa på lägsta möjliga frekvens.

På samma sätt … har dem på din Planet som ger och ger och ger, för att tjäna Helheten… valt att Vibrera på Högsta möjliga Vibrationsfrekvens.

Val av Vibration, Blossom.

B: Snälla, säg inte ”det är allt” i slutet av den meningen, som jag trodde att du skulle göra, för många skulle tycka att det är fel med tanke på djupet av smärta många måste utstå.

GL: Om vi skulle säga ”det är allt” … skulle det vara Sanningen. Ändå skulle det vara läsarens sanning att förstå vad vi menar med det.

Du förstår, Blossom … Att vara på din planet och att bli medveten i dessa tider av mörkret … visar för dig ditt syfte.

Som de i mörkret … eller, vi väljer att säga … de med mindre ljus …

B: Som, mycket mindre ljus … som MYCKET mindre ljus …

GL: Vi instämmer. De som bor inom de lägsta möjliga frekvenserna … när deras beteende förs upp till ytan … in i Ljuset … kan man börja KÄNNA i VETSKAP om vad som måste göras, för att dessa själar antingen ska kunna omvända sig genom den kärlek som erbjuds, eller, ta bort sin energi från planeten till en plats som är av ’ingenting’ där deras ’existens’ skulle vara … reformerad … Det är mycket svårt att beskriva.

B: Vissa skulle då säga … de kommer undan med mord!

GL: Ändå är de inte det. De kan omöjligt gå ifrån det som de valde att uppleva utan konsekvenser.

B: Kan du prata mer om det? E-postmeddelanden säger mig att genom att du säger att skicka kärlek till dessa själar att ”du” har förlorat planen, eftersom de inte förtjänar kärlek med tanke på smärtan de har orsakat en annan.

GL: Blossom, när ens själ känner igen mer av Sanningen om sig själv … Sanningens ljus som den är … när man upplever något som sägs eller görs mot en annan som inte kommer från den högre platsen … oavsett hur liten … är det inte så detta känns verkligen obehagligt … att man inte kan sitta bra med det … förrän förlåtelse för sig själv … har rensats?

Notera att vi säger ”av sig själv” … inte från själen som uthärdade omständigheterna … det är en annan sak.

Ändå måste jagets förlåtelse komma att ”röja ens väg”.

B: Japp. Jag vet. Som du säger … hur liten som helst.

GL: När en själ lämnar det jordiska har de en ”recap” av sitt liv. Vi är säkra på att många av er har hört talas om detta.

Man kan kanske se det som en film … att se sig själv i alla omständigheter och hur man betedde sig inom dem.

För all kärlek och glädje du kände och skapade … för dig själv och för en annan … den känslan känns exponentiellt inom ditt väsen … förstorad triljonfalt. Vad glad detta får dig att känna dig. Hur ditt humör svävar. Så, för varje vänlighet du visade en annan … får du uppleva … att känna … den vänligheten … ännu, ännu mer.

Det fungerar åt båda hållen, Blossom.

För varje ovänlighet som visas mot en annan … upplever man det själv, men i ännu högre grad. Hjärtat känner smärtan du lägger på en annan. Det är lag.

Så förstå detta. Det finns inte ens den minsta chansen för en som begår så djupt sårande grymheter mot en annan … att de kommer att ”komma undan med det”. De ska också få det samma, som de orsakade en annan. Kan du tänka dig något större straff?

Ändå … vi föredrar att inte kalla det straff. Det är ”som det är”. Det är lag.

Den smärtan som de ska uppleva … är det största erkännandet av sig själv … och för att förlåta SIG SJÄLV … måste de själsöka i evigheter av tid.

B: Ändå skulle vissa säga … lycka till, till dem. Så borde det vara.

GL: Ja, man kan inte fly sig själv.

Ändå, att komma från en plats där man önskar dem mer än så … kommer inte från en plats av kärlek.

Att skicka kärlek till dessa själar … är en del av DIN Gudomliga Plan.

B: Vänta! Vad menar du med ”Din gudomliga plan”? Har vi var och en en egen gudomlig plan?

GL: Ja!

B: Gode ​​Gud! Det konceptet har aldrig ens fallit mig in. Hur så?

GL: Varje liv … varje given möjlighet … av/för … liv, har sin egen gudomliga plan skriven inom den större gudomliga planen.

B: Så, en gudomlig plan utarbetades speciellt för mig … speciellt för var och en?

GL: Ja.

B: Oj! Det är många planer!

GL: Skrivet såklart…av er själva. Du utformar din egen gudomliga plan.

För ni är alla gudomliga varelser.

Gudomliga ljusvarelser.

Du är av Ljuset.

Du kan skapa vad som helst du önskar … ATT VARA AV LJUSET.

Allt som du skapar har du därför valt för ditt högsta bästa.

Att uppleva och expandera i och av dig själv.

Du kanske känner att du har upplevt vissa aspekter som du inte skulle ha valt sådana upplevelser … för varför skulle du ta sådan smärta över dig själv?

Detta är alldeles för detaljerat och komplicerat för att gå in på. Ändå ber vi dig att lita på dig själv … i din inre vetskap … att ”på spåret” inser du dess nödvändighet och ger tacksamhet för det.

B: Jag förstår också att vissa kommer att ”förstå det här” som du säger … och andra inte. Det är inte för någon av oss att bedöma var någon annan befinner sig. Vi kommer alla att förstå när det är vår tid att göra det.

GL: Inte bara din tid, Blossom … ännu, din ”placering i Vibration”. Ju högre du tillåter dig själv att lyfta … desto fler förverkliganden kan du förstå.

Även detta är en del av den gudomliga planen.

B: Japp, och vi kommer att fortsätta, göra vårt bästa för att förstå i varje givet ögonblick … oavsett vad som händer … att vi anmälde oss frivilligt och valde att vara här. (Självklart, som jag ofta säger, alldeles för många sherryer med kyrkoherden på den tiden) Ändå, här är vi … GÖR VAD VI KOM ATT GÖRA …. ATT VARA DET VI KOM ATT BLI…. LJUS. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning, Marie-Anne

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *