Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, november 28th, 2023

 

Är det någon som försöker hindra dig från att stiga upp? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat era framsteg där på jorden, som vi alltid gör, och vi vill att ni ska veta att tillräckligt många av er gör framsteg för att göra hela skillnaden i världen. När du tänker på allt som måste förändras på din värld kan du lätt bli överväldigad, även om du bara tänker på de förändringar som måste ske i ditt eget hem eller i ditt eget psyke. Därför vill vi att du ska inse hur kraftfullt varje ögonblick är. Kom ihåg att du har all kraft inom dig, och kom ihåg att du inte behöver förändra världen där ute, eftersom världen där ute är en projektion av ditt medvetande ändå. Så vad kan du ändra på? Vad har du tillgång till?

Tja, du har tillgång till varje ögonblick som du är där på jorden under denna livstid, och vad du gör med den avgör allt. Det avgör inte bara vad som kommer att hända härnäst i din lilla skog. Det avgör vad som kommer att hända där ute och i det stora hela. Så det är därför ni konsekvent riktas tillbaka inom er själva och till nuet. Det är för att varelser och kollektiv som vi vet att det är där all din kraft ligger. Visst, du har makten att flytta runt saker där i omvärlden. Du har makten att få folk att skriva på en petition. Du har kraften att bli en stor talare, en bra talare och övertyga människor om att ditt sätt att tänka är rätt sätt, och du kan se de mindre förändringarna som kan göras genom dessa handlingar eller de orden.

Men ändra något som pågår inom dig, och förändra allt på en gång, inklusive framtiden, men definitivt nuet, och se sedan hur kraftfull du är, eftersom du är mäktig. Det råder ingen tvekan om det. Det enda tvivel finns inom dig. Det råder inga tvivel varifrån vi sitter att ni är kraftfulla skapande varelser, som är där och ger er själva de exakta upplevelserna som ni vet är perfekta för att få er att växa och ta er till nästa nivå av medvetande. Du är redo; du har allt du behöver inom dig, och ingen och ingenting där ute hindrar dig från att tänka din nästa tanke och göra den till en positiv, vilket gör den till en livsbejakande.

Ingen och ingenting där ute, oavsett hur mycket teknik de har, är ansvarig för dina känslor. Du är det, och ju tidigare du förstår det och vet det helt, desto snabbare kan du gå vidare och in i det liv du önskar. Ingenting behöver förändras för att ge dig den möjligheten. Du behöver bara ta chansen som ligger precis framför dig. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt, möjligheten som finns precis inom dig. Du har vad som krävs för att leta inuti och hitta det du letar efter. Du har vad som krävs för att välja din fokuspunkt, att välja din verklighet, att välja din framtid.

Och alla som säger till dig att “de” inte kommer att låta dig lyckas eller ta dig upp köper in sig på en offer-/förövarmodell som du är tänkt att ta examen från just nu. Så lika mycket som det är intressant att följa dem som kommer att berätta exakt vilka “de” är och vad “de” gör och hur “de” försöker stoppa uppstigningen, så tjänar det inte någon. Och ju tidigare du inser det, desto snabbare kommer du att rikta din lins inåt, och du kommer att kunna nå de höjder som du har nått i hela ditt liv. Det är bara så enkelt, och vi skulle kunna komplicera det för dig, men vi kommer inte att göra det, eftersom det inte är vårt sätt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *