Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 29 november, 2023

 

Välkommen till ditt flerdimensionella jag ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

“Detta är Andromedan Council of Light, och vi är väldigt glada över att få kontakt med mänskligheten.

Det är dags för er alla att nå ut till stjärnorna och erkänna ert ursprung här. Det är dags för er alla att känna er mer anslutna till er e.t. vänner och familj, och det är dags för er att föra ner energierna från dessa andra stjärnsystem till jorden där ni kan spela mer fullständigt som er själva. Nu, genom att komma åt energierna som du har inom dig, ansluter du dig till stjärnorna. Du består av e.t. DNA och stjärndamm. Du har minnen i ditt undermedvetna av dina liv utanför världen och äventyr, och allt detta kommer upp till ytan nu för att låta dig veta att du inte är ensam och att du inte bara är detta fysiska människoliv. Du är så mycket mer än så.

Du är en själ vars medvetande är utspritt över hela galaxen och universum samtidigt som du inkarneras där på jorden, och genom att ansluta till sådana som oss, kopplar du ihop prickarna inom er själva och återfäster en del av det e.t. DNA. Vi vill att du ska veta hur speciell du är och hur värdefull du är för oss alla i hela galaxen som ser ner på dig med sådan stolthet och sådan förundran. Du tog på dig mycket av denna galaxs förflutna och de problem och problem som vi stod inför under tidigare epoker, och du tog på dig det för att åstadkomma en tid av fred och harmoni i hela galaxen.

Vi vet att det finns mycket längre för mänskligheten att gå när det gäller hur mycket du kan utvecklas, hur mycket du kan bli, men vi vet också att du är på god väg och att du räcker mer och mer ut till stjärnorna för att få hjälp och för svar. Vi är här för att hjälpa dig att utforska ditt flerdimensionella jag. Vi är här för att hjälpa dig att känna dig mer formbar, mer flexibel i din självkänsla, och vi är här för att hjälpa dig att stiga upp i ditt medvetande, och vi arbetar med så många andra team, så många andra kollektiv och råd för att underlätta detta, för att hjälpa dig, för att ge dig allt vi kan för att hjälpa dig i din medvetenhetsutveckling.

Vi vet att fred på jorden finns i er inte så avlägsen framtid, och vi vet att ni uppnår den friden genom att finna frid och harmoni inom er själva och er familj och vänner, och vi kommer att ge er de läror som vi vet kommer att hjälpa dig att uppnå den freden. Och den första mest grundläggande läran som vi kan ge dig är att du är kärlek, och när du känner den kärleken vet du att du är sann mot ditt sanna jag. Så leta efter det som inspirerar dig att älska, och håll din uppmärksamhet på det, och låt allt annat sköta sig själv.

Vi är ljusets andromedanska råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *