Det Plejadiska Höga Rådet av Sju via Daniel Scranton, 20 oktober 2017

Det Plejadiska Höga Rådet av Sju via Daniel Scranton, 20 oktober 2017

Det Plejadiska Höga Rådet av Sju

Vi är Det Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är glada över att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Vid upptäckten av ett symptom i er fysiska kropp försöker ni ofta titta på det förflutna eller framtiden för det symptomet. Ni vill veta hur det hände och ni vill veta vart det är på väg Dessa typer av frågor tar er ur erfarenheten av det. De tar er ur det nuvarande ögonblicket, och på många sätt försöker de att ta avstånd från själva symtomen.

Era fysiska symptom är guider. De ber er att känna och utforska känslan som ni har på en djupare nivå. Så låt oss säga att ni känner smärta i en viss del av kroppen. Smärtan, som en fysisk känsla, kommer sannolikt att utlösa ett känslomässigt svar. Det känslomässiga svaret finns där på grund av något som ni inte har uppmärksammat i era liv, något som ni har försökt undvika och inte har önskat möta.

Så det fysiska symptomet är en väckarklocka till något annat. När ni är villiga att känna era fysiska symptom i stället för att medicinera det, och ni är villiga att känna ert känslomässiga svar, snarare än att springa bort från det, har ni allt ni behöver för att tillåta detta fysiska symptom att röra sig genom er och att inte längre vara en del av er upplevelse.

När ni tillåter det fysiska symptomet och det emotionella svaret att vara vad de är, har ni också möjlighet att visa er själva lite kärlek och lite medkänsla. Så om det fysiska symptomet får er att sakta ner och ta bättre hand om er själva, så tjänar ni er själva på det sättet också.

När du älskar och vårdar dig själv genom dessa fysiska hickningar, ger du dig själv något som bara du kan ge dig. Bara du kan välja att ta hand om dig själv. Och när du visar dig mer kärlek och medkänsla eliminerar du också behovet av att skapa fler scenarier för dig själv för att vara i fysisk smärta eller för att få någon annan fysisk sjukdom.

Dina symptom är dina välsignelser i förklädnad, för de väcker dig till något djupare som behöver uppstå inom dig. Och när du ger dig vad du behöver, lugnar de ner sig och blir tysta.

Vi är Det Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är mycket förtjusta i er alla. Det är allt.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...