Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 4 augusti 2018

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 4 augusti 2018

Per Staffan 5 augusti 2018

Meddelande från Mira av det Plejadiska Höga Rådet (4/8/18) | Valerie Donner

Hälsningar, jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet. De flesta av er kommer säkert ihåg att jag har arbetat heltid med Jordrådet för Uppstigningsprocessen under de senaste sex åren. Jag rapporterar regelbundet via denna kanal vad vi vill att ni ska veta.

Ni kommer att börja få ett ökat antal observationer, sådana som den här den här kanalen och andra såg på Mount Shasta. Innan ni vet ordet av, kommer det att bli en vardaglig händelse att se skepp på himlen. Kan ni föreställa er spänningen som ni kommer att känna? Vi är öppna och trollbundna av förväntan. Vi kan inte vänta med att träffa er och lära känna er. Vi har mycket att dela med oss av och det har ni också. Vi kommer att hjälpa till på alla möjliga sätt. Ni kommer att kunna komma fram och göra ert sanna arbete för ert syfte och er bestämmelse.

Förutom den glada återföreningen kommer himlen att lysa upp med potential medan era hjärtan sjunger till musiken från kosmos. Det här är vad vi länge väntat på. Ni blir vackrare och lär er om livets helighet. Kärlekens vågor blir starkare och vissa av er känner detta. Det utökar er lycka. Det är som om ni har berörts av en ängel. Ni skulpterar era änglalika jag, er mästarfullkomlighet, och börjar göra jorden vacker igen, med början med er själva.

Aldrig tidigare i Uppstigningsprocessens historia någonstans i skapelsen har sådan briljans levererats till någon planet. Jorden är den mest värdiga av alla för allt som hon har uthärdat. De uppskattade Ljusarbetarna förtjänar att behandlas med största respekt, gåvor och ära för det arbete ni har åstadkommit. Utan er skulle den älskade jorden sannolikt inte ha överlevt.

Den gudomliga planen uppfylls till fullo. Du är en del av den här planen, en integrerad kraft i dess slutförande. Du får allt du behöver. Allt överflöd är ditt. Lite kommer att bli kvar från det förflutna, för du kommer inte ha mycket nytta av det. Den här sista sträckan, mot hemmet, går snabbt. Du måste vara på tårna och medveten om vad som händer runt omkring dig. Din rakbladsliknande skärpa, ökade intuition och psykiska förmåga, känslor, urskillning och angelägna beslutsamhet för planets Uppstigning är en integrerad del av framgången för detta uppdrag.

Släpp alla tvivel ni kanske har om era förmågor att slutföra denna sak. Ni är nästan där. Låt dem runt omkring dig göra sina egna val. Ibland är det inte lätt och vi förstår det. Den ära som du skapar ger dig mandat att följa dina strategiskt givna riktningar. Ni kommer att magnetisera till era jag likasinnade medlemmar i samhället som kommer att stödja er väsentligt i ert arbete. Era liv blir enklare. Ni kommer att ha allt ni behöver för att slutföra era uppdrag.

Tillåt andra sina val och döm inte dem. Älska dem, ha medkänsla och ha tålamod. De skulle kunna överraska dig med ett uppvaknande vid deras mest gudomliga tidpunkt. Oavsett vad, behåll godhet i ditt hjärta. Det kommer att höja dig och hålla dig i synkronisering med de energier som kommer. Spänn fast er för det som är nytt, sant och gudomligt. Kom ihåg att vi är ett. Vi älskar er och vårt uppdrag.

Jag är Mira och säger farväl med kärlek till alla.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...