Det Plejadiska Rådet via Daniel Scranton, 31 januari, 2024

 

Februari 2024 energier ∞

The Pleiadian High Council of 7, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi är Pleiadian High Council of Seven, och vi är glada att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Vi är väldigt engagerade i mänskligheten, och det har vi varit från första början. Vi vet exakt var ni är vibrationsmässigt i varje ögonblick, på grund av vår koppling till mänskligheten och för att vi är niondedimensionella. Det betyder att vi är icke-fysiska, och vi kan ställa in oss på vilket medvetande vi än vill. Vi var också fysiska en gång och deltog i sådden av er planet med de fysiska varelserna som nu bor på den.

Vi bidrog inte med allt som finns omkring dig där på planeten Jorden, men vi gjorde vår beskärda del. Vi vill att ni ska veta att när ni ger er in i februari månad kan ni förvänta er att mycket fler galaktiska energier kommer in. De kommer in för att förbereda er för mer e.t. kontakt, och de kommer in för att påminna dig om att du är från stjärnorna. Ni har alla rötter i vårt stjärnsystem, på ett eller annat sätt. Och så, när ni tittar upp på natthimlen, och om ni kan se vårt system på er natthimmel, få tillgång till mer av det som är Pleiadian inom er genom att öppna er upp för energierna som vi levererar.

Nu är vi inte de enda varelserna i vår vackra galax som erbjuder överföringar till mänskligheten under hela februari månad. Du kommer att få aktiveringar och uppgraderingar som också kommer att bringa mer av ditt utomjordiska DNA i linje och i tjänst. Det är meningen att ni ska känna er själva som hela varelser. Det är meningen att ni ska känna er själva som flerdimensionella varelser. Det är meningen att ni ska känna er själva som kollektiv.

Ni är era själar, och så är alla dessa andra livstider, som ni redan har levt ur era perspektiv, också era livstider och på ett annat sätt är de inte det. Du är där för att leva det livet och för att dra nytta av allt liv som de andra aspekterna av dig gör. Och så, du är inte bara där för att betala av den karmiska skulden för dessa andra aspekter av dig. Du är också där för att dra nytta av all god karma och alla underbara gåvor och förmågor som dessa andra aspekter av dig har uppnått.

Därför handlar februari månad verkligen om att sätta ihop fler och fler delar av er igen så att ni kan känna er själva som er själva, och ni kan börja arbeta mer som sådana. Det för naturligtvis ditt medvetande närmare hemmet, närmare vem och vad du verkligen är som Källenergivarelser, och det är därför e.t. kontakt är viktigt för er alla. Det är en påminnelse om hur mycket mer ni är än era mänskliga fysiska jag som lever livet där på jorden.

Vi vill också att ni ska veta att några av er som får denna överföring kan förvänta er fler av de kontaktupplevelser som ni vill ha i slutet av månaden, och många, om inte de flesta av er, kan förvänta sig de e.t. kontaktupplevelser i slutet av 2024. Vi börjar alla med detta sammankomst som sker i hela vår galax, och vi kommer alla att göra vår del för att bidra till det och se till att det sker på de enklaste och mest glädjefyllda sätten som möjligt.

Vi är Pleiadian High Council of Seven, och vi är väldigt förtjusta i er alla. Och det är allt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *