Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 december, 2023

 

Ta emot all energi, visdom och stöd från ovan ∞

The 9D Arcturian Council kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi gör oss så tillgängliga för hela mänskligheten som vi kan. Vi vill alltid att du ska känna att du är omgiven av kärlek och vill alltid att du ska veta att hjälp är på väg, och det är därför vi inbjuder er alla att söka en personlig relation med oss. Vi lyssnar alltid, och vi har förmågan att höra var och en av er, på ett sätt att tala, på en gång. Vi känner din energi, och vi känner fluktuationer i din energi, och det är så vi känner dig och det är så vi kan reagera på dig. Vi kan svara er energiskt, och några av er kommer att kunna tolka den energin till ord eller ljud, visioner, intuitiva träffar, inre kunskaper och så vidare.

Och ju mer du når ut och upp till oss, desto bättre kommer du att bli på att tolka energierna som vi skickar till dig direkt. Vi skickar också energier till er, naturligtvis, genom kanalen här, och många av er tar upp dessa energier och inser att det finns mycket mer i varje budskap än orden som sägs. Vi vill att ni ska känna mer av det stödet som kommer från ovan, inte bara från oss, utan från alla de högre dimensionella varelserna.

Och så, om du känner en speciell koppling till Yeshua eller ärkeängeln Michael, Quan Yin, Buddha eller St. Germain, gå vidare och nå ut till dessa vackra varelser och kollektiv också. Vi vill alla hjälpa till; det är vad vi gör, och det är vårt syfte att hjälpa er alla. Vi kommer att fortsätta att ge hela mänskligheten allt vi kan, men vi gillar också de personliga kontakter som vi kan skapa. Vi gillar att höra från dig och vi gillar att svara dig. Det finns så mycket mer som vi kan leverera till er och som vi vill, och därför inbjuder vi er att också känna att ni öppnar er för att ta emot oss och våra energier, för som vi har sagt, det finns så mycket mer att ta emot från oss än bara orden som Daniel levererar till dig för våra vägnar.

Ni är flerdimensionella varelser, och ni har projicerat bara en liten del av vem ni verkligen är i en fysisk kropp, och det betyder att det verkligen inte finns någon skillnad mellan er och oss, ingen hierarki, och därför ansluter ni till oss den nionde -dimensionell nivå hela tiden. Och det är dags för er att föra tillbaka en del av det till era fysiska kroppar, tillsammans med alla andra energier, och all annan visdom och stöd ni får från ovan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *