DET PLEJADISKA RÅDET via Jahn Kassl, 30 oktober, 2023

Kärlek är svaret
2023-10-30 Jahn J Kassl
Uppstigning är en Universell händelse
Kärlek är svaret – på ALLT!
Älskade människor, ljusets bröder och systrar, komna från stjärnorna, som vi alla är – VI ÄR EN KOSMISK FAMILJ!
Nu är vi samlade för att åstadkomma och uppnå den stora vändningen på Jorden! Den tid vi lovat har kommit nu. Vi har varit inställda på detta under eoner, och vi har levt många liv för att uppnå den nödvändiga mognaden. Det talas om Jordens uppstigning, men i sanning handlar det om mycket mer.
Det handlar om att flytta ett helt Universum till en högre vibrationell densitet, det handlar om att lyfta hela Universum! Det är därför så många krafter arbetar med detta projekt och varför så mycket stöd ges till er från många andra varelsers plan.
Detta projekt har en nästan ofattbar dimension för er – och därför förnyar vi budskapet som har getts till er upprepade gånger:
Projektet med mänsklighetens uppstigning kan inte misslyckas, det kommer att lyckas, eftersom tiden för det har kommit och eftersom många plan och världar ”stiger upp”! GUDs kraft verkar, och ljuset gör sig gällande överallt.
“Misslyckanden”
Det som kan ”misslyckas” är den enskilda människan: MÄNNISKOR som inte kan stå upp eller resa sig för att de inte vill lämna tårarnas dal, MÄNNISKOR som går vidare från denna planet, MÄNNISKOR som ser på världen med förundran men ändå inte förstår, för de har ingen aning om vad detta har med deras liv att göra. Nu kan också de som svarar på den här tidens explosivitet med hämnd, vedergällning och våld misslyckas.
FOLK, som glömmer kärleken kommer att misslyckas, eftersom de själva blir det de låtsas kämpa emot!
Detta är vad er Mästare tittar på: att svara på ALLT med kärlek, med verklig kärlek, med realiserad kärlek – och inte bara tanken, föreställningen om vad kärlek är.
Din kärlek
• Din kärlek inkluderar motstånd.
• Din kärlek innehåller ett högt NEJ.
• Din kärlek innebär att simma modigt mot strömmen.
• Din kärlek innebär att se den stora bilden.
• Din kärlek betyder tålamod.
• Din kärlek betyder visdom.
• Din kärlek betyder inre kontemplation.
• Din kärlek betyder att älska dig själv först.
Alltför många av er, älskade människor, vill fortfarande rädda hela världen och väcka människor.
Låt revolutionen vänta!
Vi, PLEJADERNAS HÖGA RÅD, föreslår i detta budskap:
Dra tillbaka din energi från att rädda människor och världen, och ge dig själv mer kärlek – och kärlek betyder: tid för healande!
Frigör dig från inre hat, åsikter, idéer och övertygelser. Dessa oförlösta tillstånd är ett stort hinder, om du är offentligt aktiv eller inom din ram som en ”upplysare”.
Först kommer den djupt förverkligade kärleken till dig själv, den healade självbilden – först därefter kommer allt annat.
Låt revolutionen vänta, den kommer att ske utan dig. Det som bara kan hända dig är din förvandling från en okunnig eller från en till viss del vetande, till en vetande person.
Fastna inte i kampen som tvingas på dig, utan välj exakt vad du vill engagera dig i och hur – och som med allt: börja verkligen älska dig själv genom att från djupet av ditt hjärta lyfta fram de frågor som har belastat dig under många liv, och som du inte velat titta på förrän nu.
Var modig!
Nu är det dags att verkligen dyka djupt in i ditt eget mysterium och få en verklig, rejäl konfrontation med dig själv, och det som fortfarande är tungt i din själ. Aldrig tidigare har förutsättningarna varit så gynnsamma för din fullständiga healing, aldrig tidigare har ditt stöd varit så kraftfullt och absolut.
Du måste bara verkligen vilja det – hoppa och bli förvånad över hur du fångas.
Älskade människor,
Händelserna har sin gång, och att svara med kärlek är det första budet. Det första steget tas när din kärlek är äkta. Sedan, när du kan älska dig själv som du älskar din nästa, har du förstått vad detta budskap handlar om.
Anslut först till dig själv, sedan har du uppnått allt som finns för en människa att uppnå. Vi är med dig – dag och natt.
Var modig i dina egna angelägenheter, för då kommer livet inte längre att bli ett test på ditt mod.
Total kärlek
DET PLEJADISKA RÅDET
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *