Änglarna via Ann Albers, 29 oktober 2023 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 29 oktober 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det kommer alltid att finnas de på er planet som är förutbestämda för ett högre syfte, vilket egentligen är mycket enkelt. Ni kom för att älska. Ni kom för att utforskakontraster och designa nya sätt att föra in kärlek i era liv, hjärtan och i världen. Ni kom för att vara mottagare, sändare och skapare av kärlek. Oavsett om ni bakar en kaka, beundrar ett löv eller gräset, eller njuter av en bekväm stol, så utstrålar ni kärlek till den här världen. Döm inte efter omfattningen av den, kära ni, utan snarare efter dess äkthet.  

Vad kan ni finna att uppskatta i det här ögonblicket? Vad kan ni finna att uppskatta hos er själva? Ni kan lätt hitta saker att kritisera. De flesta av er upplevde att andra hittade en hel del fel på er under er uppväxt. Det är en mänsklig vana för många att lägga märke till fel och brister.  

Tänk om ni skulle hälla upp ett glas mjölk och säga till er själva: “Jag hällde upp mjölken briljant i mitt glas. Jag älskar den vackra, rena färgen. Jag älskar smaken av den och jag älskar att den gör mina ben starka och friska!” Denna tanke låter dum för många av er, men tänk om ni tappade glaset, då skulle de flesta av er lätt hitta fel  er själva.  

Ni kan börja med att leta efter det som är roligt och bra istället för att leta efter fel och brister. Ni kan träna er själva att titta efter saker som ni gör rätt, oavsett hur små de är. Det är så lätt för många av er att sucka vid minsta antydan till rynka, men hur ofta beundrar ni något som en bit ren hud? Tänk på hur lätt det är att döma en liten så kallad brist. Varför verkar det då löjligt att beundra eller erkänna något lika litet? 

Det är lätt att kalla sig själv dum när man gör ett “misstag,” men hur mycket kraftfullare är de inte att erkänna de tusentals bra beslut man tar varje dag.  

Det är lätt att bli frustrerad över en byrålåda som har fastnat, men det är mycket snällare mot er själ att uppskatta en som glider upp smidigare.  

Det är lätt att bli upprörd över den enda föraren som fick er att ställa er på bromsen, men ni skulle må mycket bättre om ni tog er tid att lägga märke till de hundratalsandra artiga trafikanterna.  

Det är lätt att bli upprörd över en teknisk utmaning som sätter käppar i hjulet för er, men det är kraftfullare att tacka alla de teknologier som dagligen gör livet lättare.  

Vi är inte här för att göra er arga, skämma ut er eller få er att känna skuld, utan istället för att tala om att det bara är omständigheter som avhåller er från ert naturliga kärlekstillstånd.  

Titta på de små barnen. De är stolta över minsta sak. “Titta mamma på min navel. Titta på min nya teckning. Jag vill sjunga för dig!” De dansar runt och kråmar sigframför spegeln och beundrar kroppen de är i. De känner sig glada över sin minstaprestation. De gläder sig över minsta detalj, som för de flesta skulle gå obemärkt förbi. De lever i ett naturligt tillstånd av förundran och uppskattning. 

Även om det finns fruktansvärda saker som sker på er planet, som ni kan gör lite åt i 3D-bemärkelse, så finns det många sätt som ni kan stråla ut kärlek till er värld som energier. Dess efterdyningar förenar sig med miljarder andra energier. De förvandlas så småningom till vågor av kärlek som till och med en dag kan nå hjärtat hos deförhärdade som inte tror på det goda eller på Gud, eller på något annat än sin egen förmåga att manipulera och mobba. De är sorgsna själar, kära vänner. Vänd er bort från deras sataniska upptåg. 

Om ni skulle träna på att varje dag leta efter det som är fint och roligt, skulle ni odla en sådan positiv vana att era problem i livet skulle börja smälta bort – inte för att ni försökte lösa dem, utan för att er vibration har höjt sig över dem. 

Er värld behöver er kärlek, er glädje och ert fokus på allt som är bra. Det finns alltid vilsna själar som kommer att försöka stjäla er uppmärksamhet, men i slutändan mina kära, får ni bestämma vem och vad som är värdig den dyrbara gåvan. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *