Det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl, 3 mars 2020

Det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl, 3 mars 2020

 

Det Uppstigna Drakkollektivet 3.3.2020

Vi är Det Uppstigna Drakkollektivet. Vi hälsar er människor med kärlek och respekt för vi är ganska medvetna om att detta arbete är svårt. Vi har gjort vårt arbete för att hjälpa till med att rena och rensa energierna i magen på jorden. Den behövde verkligen rengöras. Vi har skickat vårt drakljus under ytan precis som ni har lyst ert mänskliga ljus på ytan. Vi ser att den här spegelsalen spricker. Vi ser en enorm tillväxt och förändring. Vi ser grönt där öknar för närvarande finns. Vi ser rikligt med färskt vatten, som bubblar upp på de torra platserna. Vi ser djurrikena blomstra igen, orädda för mänskligheten. Vi ser mannen och kvinnan behandla varandra med mer respekt och jämlikhet. Vi ser bildandet av det nya från det gamla sönderfallet. Vi ser många saker.

Vi ser dig, människa. Vi ser dina frågor, dina funderingar, din osäkerhet på vad som skall komma. Förvandla denna osäkerhet till säkerhet, till nyfikenhet. Vi drakar finner att nyfikenhet ofta leder till mod som leder till goda gärningar och enorma troshandlingar. Nu är det dags för stor tro, lilla du. För nu är ditt födelseögonblick. 5D finns runt omkring dig på många sätt. Men skräpet från charaden måste rensas och spelas ut och smulas till spillror för att alla skall se. Vi ser detta som en nära förestående händelse. Er penningmagi brinner, lögnen ses som sanning i askan. Var inte rädda. Ni är rika bortom ord för ni är Skaparens barn och ni kan skapa och manifestera vad ni önskar. Detta kommer att vara enkelt och glädjande för er i de högre dimensionerna. Era handlingar av hjältemod och tapperhet när ni navigerar i dyngan och dyn är glädjande att se. Vi är glada över att samarbeta med er, att sprida vår flamma tillsammans med er flamma av tro, av ljus, för sanningens svärd är ett vasst svärd och allt huggs ned som inte är av det renaste ljuset.

Vi är Det Uppstigna Drakkollektivet. Vi ser er med Källans gyllene ögon. Vi ser drakkoderna av ljus, från de gamla, som snurrar i era individuella virvlar när ni får hjälp från alla sidor, alla högre dimensioner. Vi ser mer ljus runt er nu, vi ser linjära koder, och eld sjunker ner från himlen med våldsam kraft. Ni är krigare av himlen. Ni är mycket mer än ni tror. Det är dags att kasta masken och vara krigare öppet, men kärlek är era vapen, sanning och barmhärtighet är era vänner och allierade. Kärlek. Det finns en tid för krig. Det finns en tid för fred. Ni är i slutet av krigens krig i en mycket krigshärjad och sårad sektor. (Jag ser en förkolnad jord, skepp som ser ut som Dödsstjärnor strider. Jag ser svarta drakar som inte är uppstigna som bekämpar de färgglada i mina visioner som är uppstigna.) Ja, lilla människa. Sitt. Andas. Andas in denna eld. (Jag känner eld på min krona, värme genom min kropp. Jag ser denna förkolnade planet översvämmas med eld från himlen av det renaste av ljus, av kärlek. Det är en kärlekseld, hård i sin förmåga att älska. Det är överväldigande. Jag ser ljuset förvandla allt till guld, till grönt glödande guld. Jag ser förkolnade vinstockar som är förtorkade bli gröna med ljusa strömmar i varje hänge och vinstock. Jag ser ljuset sprida sig och skapa grönt på sin väg. Gaia återföds. Jag ser vattenfall av det renaste vatten, djur med den mest lysande livskraften, friska, starka i stort antal översålla jorden. Jag tror att jag ser Nova Gaia).

Människa, lyssna klokt, lyssna uppmärksamt. Ljuset väntar inte mer. Ljuset är här. Sanningen är här i detta nu av den storslagna födelsen från det gamla till det nya. Nova Gaia är en vibrationsverklighet som är inom räckhåll. Vi andas in elden av hågkomst i era hjärterum. (Jag känner värme i mitt hjärta och känner att det expanderar lite mer). Kom ihåg vibrationen av Nova Gaia, av den gröna planeten som återföds i dig. Den finns inom DNA-kodexen av hågkomst som aktiveras av drakljus från de uppstigna med avsikt att läka, att återfödas. Du är programmerad att minnas. Kom ihåg nu.( Jag känner vind när de flyger runt mig, stora vingar flaxar. Jag är kall av vinden. De flyger i en virvel runt mig. Jag känner deras kraft). Människa, res dig upp. Stå upp i din kraft att älska. Frestelsen att vara rädd kommer att bli stor. Ge inte efter. Du är en drakkrigare hos oss. Du är en ljusbärare, innehavare av den Kristnade flamman. En mäktig ära, verkligen. Vi är privilegierade att tjäna tillsammans med dig i strid. Striden om mänsklighetens hjärta och om Gaias resurser har varit hård och ful. Nu är ögonblicket för hennes återfödelse. Ljuset glöder. Känn ljuset inom dig. Vi har antänt den vidare aspekten av dina hågkomster av att arbeta med oss. Vi kommer att arbeta med dig kontinuerligt tills vi kallas någon annanstans för att tjäna. Men du kan vara säker, vi är också mycket angelägna om att se Nova Gaia i all hennes skönhet. Vi är också angelägna om vila och avkoppling. Men inte än. Inte än. Vi kommer att tjäna Modern och Fadern av Allting tills vår avresa och vila begärs. Vi förblir vakna, i aktiv tjänst, liksom du, människans vän på vägen. Ni har troligen alla drakaspekter, ni som läser dessa ord. Se genom era egna gyllene ögon av Källjus så ska ni tydligt se. (Jag känner att vi kommer att kunna läsa andras energier och avsikter tydligare nu). Ni kan inte lura en drake. Endast dårar försöker detta en gång. Var uppmärksamma. Vi önskar göra oss mer tillgängliga för gudomligt skydd. Vi är i närheten om ni kallar. Var inte rädda. Ni har mycket hjälp i himlen och nedan. Vi är De Uppstigna Drakarna. Vi flyger nu.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...