Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 4 mars 2020

Mira från Plejadernas Höga Råd via 

Valerie Donner, 4 mars 2020

 

Ett meddelande från Mira i Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

4 mars 2020

Hälsningar. Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag hälsar er idag med kärlek i mitt hjärta och löften från ljuset. Vi vet vad ni behöver och hur ni påverkas av de krafter som påverkar jorden just nu. Vi ser er, markbesättning, och allt ni gör för att hålla ljuset på plats och för planetens Uppstigning.

Det ni gör är ganska anmärkningsvärt. Sedan vi sist talade med er har det gjorts enorma framsteg. Även om ni inte är medvetna om allt som vi kan se, vill vi att ni ska veta att ert arbete och er dedikation, gör stor skillnad för allt liv.

Ert DNA programmerades för att vara helt aktiverat nu, och det är det. Ni stiger in i er verkliga kraft, och låter inte någonting hindra er från att uppnå det ni kom hit för att göra. Detta är anledningen till att jag nämnde ”dedikation”, för tillfällen har funnits då ni kunnat få era liv undanröjda på jorden, men ändå har ni ridit ut stormen. Så, det som händer nu med kaoset, de smittsamma sjukdomarna med virus och rädsla, tillsammans med de andra våldsamma attackerna från de mörka krafterna, kommer inte att vara avskräckande för er på något sätt. Er och jordens Uppstigning är given!

Vi omsluter er med kärlek och en mäktig kraft från Ljusets Allians, inklusive en magnifik Galaktisk närvaro. De mörka krafterna vet redan att det är över för dem. Det är en anledning till att de använder sin elakhet. Ingen av deras operationer kommer att bli framgångsrik. Låt dem inte lura er, och snälla tro inte på några av de troll som kan försöka vilseleda er. Läs djupt mellan raderna när ni samlar in information. Allt som kommer med rädsla, skräck, hopplöshet eller depression, är tecken på att något är fel. Vi förstår att er situation inte känns så trevlig, men vi säger att vår Skapare bestämmer och detta förändras.

Sanningen är att de mörka krafterna känner stort nöje i att se mänskligheten reagera på deras rädslobaserade taktik. Ni har ingen aning om hur mycket de skrattar åt mänskligheten, och hur väl de vet hur de kan manipulera er. Vi vet att vår markbesättning tänker längre än flertalet i mänskligheten, eftersom ni har prövats många gånger och har den styrka och visdom som de flesta människor saknar. De mörka tilltalas inte av den gåva ni har.

Vi säger att detta är en av de viktigaste anledningarna, till att vi behöver er här just nu. Fortsätt tänka själva. Höj er över mängden och gör era egna val, grundat på vad ni vet och känner. Snart är ni fria att flyga i skyarna med Änglarna och er Galaktiska familj och vänner. Vi väntar på er och vi kommer att ha mycket att fira!

Jag Mira sänder kärlek och beundran till er.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...