Drakarnas Kollektiv via Galaxygirl 16 september, 2018

Drakarnas Kollektiv

via Galaxygirl

16 september, 2018

Vi är Drakarnas Kollektiv. Vi har kommit från fjärran och vida bortom tiden, över ofantliga avstånd av rymd, för att få bevittna er världs och detta områdes pånyttfödelse, där stort mörker har rått under lång tid. Det handlar om er pånyttfödelse, ert nydanande, om insikter, om sanningar som har varit nertryckta och på nytt blivit upptäckta. Det är dags för er att pröva era vingar att veckla ut dem runtom mänskligheten. Energierna stödjer nu detta. De varelser som samlas från vida omkring erbjuder stöttning för detta uppvaknande. Vi hejar på er, människor. Men ni måste inse att ni – ni alla! – är tillräckligt mäktiga för att göra detta. Den fysiska kroppen är trött. Men ni är mycket mer än den sköra mänskliga kroppen. Nej. Ni är mäktiga varelser! Vissa av er har drakblod, minnen inom er och många av er har aspekter i vårt rike. Detta är sant. Ni är multi-dimensionella. De av er som känner er dragna till våra energier är sannolikt en del av oss, fullt påtagligt inom detta rike, drakarnas rike.

Vissa av oss föll ner i mörkret för att få experimentera med makt, lust, girighet. Precis såsom människorna har gjort. Vi blev också infiltrerade med det mörka, men höjde oss upp ovan det. De av oss som finns här idag har höjt sig upp ovan det, har blivit våra högre själv/aspekter och är kodade med Kärlekens Kristnade ljusfrekvens. För Kärlek är den yttersta kraften. Den är den sanna vägen. Att älska utan gränser är den ultimata friheten, glädjen, expansionen. Det är den sanna kraften. Den andra fasaden av makt över andra är hjärtslitande, det höjer inte hjärtat och vi gräver inte vidare i det. Vi är det uppstigna Kollektivet av Drakar, tidsherrar, kometjägare, som betraktar våra mänskliga vänner via blicken hos Källans Kärlek. Vi andas nu ut vår kärlekseld på er människor, vilket aktiverar era chakran, uppmuntrar till att de ytterligare ska expandera och snurra. Förbli jordade till den Nya Jorden, för hon kommer att hålla tag i er. Hon kommer att bära er igenom födelsekanalens virvelrörelse till det strålande Ljuset i 5D i den Nya Jorden. Håll dessa ord tätt intill ert hjärta. Impregnera dem inom er kärna. Den är er karta. Kristnat Ljus, Kärlek – dessa är era kodningar, er karta till den nya världen, som förresten finns inom er. Ni är bärarna av detta.

Med alla kaotiska energier som virvlar runt, så kräver denna ett budskap av jordande, av hopp, av ett syfte, av visdom. Barn, människor – ni har redan allt detta. Det finns redan inom er. Och därför, som en välsignelse till er idag, ni som är våra krigare av Kristnat Ljus i mänskliga kroppar, så blåser vi nu vår eld på er. Känn att den stiger fram. Känn er kundalini – er inre drakeld som brinner med passion, med ett syfte, med de Kristnade koderna av att minnas vilka ni är och bli till Ljus! Tänd upp er! Var i lågor och vet att ni redan är framme. Ni är redan allt detta. Ni är det, ni måste bara komma ihåg det. Många av er kommer att rivas upp av detta. Det finns mycket som ska släppas, som ska avslöjas och brännas bort i Kärlek. Känn er fria att be oss bränna bort det med Kärlek. Vi gillar att teama ihop oss med St. Germain. Vår drakeld kan bli till vilken stråle som än behövs. Det är en av våra specialiteter. På senare tid bränner vi för det mesta med den violetta flamman, för det finns mycket – mycket – att transmutera och det är ett sätt på vilket vi betjänar människorna vid den här tiden.

Låt oss stå till er tjänst. Ta emot vår gåva av rening och förnyelse! Det finns inga svaga drakar! Och du, vår vän – du! – är nu kodad, omgiven av Kärlekens eld, och det Kristnade Ljus som du redan hade inom dig hela den här tiden, brinner nu med en allt klarare låga. Ge näring till denna flamma. Ge näring till Ljuset. Ge näring till er själva med heliga ritualer av renande, med vila, med glädje, med skratt. Hitta er passion. Och när ni gör det så finner ni er healing och ert syfte. Men många av er gör redan detta. Ni håller redan på att bli de ledare vilka ni redan är, vilka vi redan kan se att ni är, vilka ni står i färd med att bli. För det förflutna och framtiden och nuet sker alla samtidigt. Sträck ut er till ert framtida uppstigna själv – drake eller människa – och be om kärleksfull hjälp, be om visdom. Detta finns inom er!

Människa, kom ihåg, det finns inga veka drakar. Precis som det inte finns några veka människor, för en sann människa som har vaknat upp, förstår detta och skulle aldrig lämna ifrån sig sin kraft, sin födslorätt av Källan inkodad med sin dyrbara själsgnista. Ni är gudar. Det är ni. Många av er har varit och/eller kommer att bli drakar utav bara ren glädje. Källan leker med kroppen. Det är ni medvetna om. Ni är en aspekt av detta. Du är detta. Njut av äventyret, människa. Har du känt vår Kärlek och vår upplyftande välsignelse? Vi hoppas det. Spara detta meddelande och läs det om igen när du så önskar. För vi finns ständigt här för er. Vi är Drakarnas Kollektiv av Uppstigna Mästare, här för att kärleksfullt vägleda, hjälpa, observera och låna ut vår eld. Vi bjuder in dig att ansluta dig till oss, för vi gillar så väldigt att lysa med vår eld, precis som du människa måste lära dig att på nytt lysa med ditt Ljus. Det är tryggt att göra det. Du har drakväktare ifall du behöver kalla på oss. Det skulle vara en stor glädje för oss att få tjäna Gaia i hennes uppstigning. Vi tycker väldigt mycket om er planet, för hon håller så stor nåd för de våra, samt många kära minnen.

Vi är Drakarnas Kollektiv. Det var allt.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...