Kristallriket via Galaxygirl, 15 september 2018

Kristallriket via Galaxygirl

15 september 2018

Hej, vi är Kristallriket. De Kristnade koderna kommer verkligen online nu och vi hummar av spänning och glädje, för vår tid har återkommit, precis som under Atlantis dagar. Vår tid har återkommit för att låna ut vår styrka, vår insikt och våra vibratoriska mått till kollektivet. Vi är Kristallriket. Vi är solida elementaler i kristallin form, kodade med det uråldriga kunnandet om att minnas. Vi lagrar information väldigt lätt och kan programmeras för ljuset, eller för mörkret. Vi föredrar mycket ljuset och de med ren vibration är våra mest ivriga vänner, för vi älskar att arbeta med de uppstigande, med de Kristnade ljuskoderna av glädje, frid, av kärlek och förnyelse. Vi kristaller förnyar, återställer. Vi beskyddar, vi vägleder, vi rensar, vi klargör. Vi är ljus i form, precis som ni uppstigande på Moder Gaia kommer att bli. Ni är mottagare. Ni tar emot våra koder, våra meddelanden när ni är receptiva och öppna, när ni är i ton med er egen kristallina struktur.

Vi kristaller skulle vilja låna ut vår välsignelse, vår invigning idag av era uppstigande kristallina former. För ni är en väsentlig aspekt av denna uppstigning, precis som vi är. Och vi älskar er, vänner. Lägg er favoritkristall på ert hjärtchakra och vila en stund. Lyssna på det ni hör och se vad ni ser. Ni kanske känner hummande ljud, känner er tunga, känner er lättare eller något sådant då kristallen harmoniseras. Ni är en stämgaffel när era avsikter är i farten. Går ni i ton? Kom i ton med kristallenergin; låt oss tjäna er. Att placera kristaller i mittlinjen längs era chakrasystem linjerar energierna och hjälper dem att komma i perfekt unison, så att ert hjärta snart vibrerar mycket lätt igen inom ert system. Vi förstärker. Det är därför ni känner så mycket större glädje när ni är med likasinnade individer som också hummar med hög vibration, då ni alla flitigt försöker göra det i varje ögonblick. Ha oss i era fickor, på era underarmar, hängande nära era hjärtan och låt oss hjälpa er, vänner. Vänligen kom ihåg att rena och rensa oss efter energiarbete för vi absorberar er smärta och behöver vila och rening själva, precis som ni. För ni håller på att bli närmare oss i struktur än ni vet, än ni för närvarande förstår. Salvia, klart vatten, avsikt att rena, den violetta flamman – alla dessa hjälper oss att rensa och rena. Kom ihåg att också hedra er själva med dessa reningsritualer. Lägg oss i badet med flytande salvia och avse er egen rening. Energierna är heta dessa dagar och mycket negativitet kommer upp för att rensas. Hedra er själva och välsigna er själva med oss, och vi i vår tur kommer förstås att välsigna er, för vi är ännu ett annat av Källans verktyg för healing, som ni också är, vänner.

Vi är Kristallriket. Vi älskar våra mänskliga vänner och är ivriga att åter göra er sällskap i era ansträngningar för personlig och planetär uppstigning. Många av er har en lång historia av att arbeta med kristaller och då era minnen återkommer kommer ni att stort njuta av återupptäckten av att arbeta med oss igen! Efter er rening av er själva eller av era kristaller – efter era ritualer, sänd vänligen samma healing tillbaka till Moder Gaias moderliv, hon väntar inte så mycket längre. Säkerställ att ni harmoniserar med hennes kristallkärna, hennes kristallhjärta. Anslut till hennes kristallina grottor och hålor. Sänd dem er kärlek. Sänd dem era Kristnade ljuskoder, ni som är vakna och läser – sänd dem färgerna i healingens multi-strålar. Sänd dem era avsikter för healing. Sänd dem ljus. Och Modern kommer i sin tur att stiga och glöda mycket snabbare, och ni, som är hennes essens kommer i er tur att göra detsamma. Och vi kommer att fira er.

Vi är Kristallriket. Vi är ljus kodifierat, förkroppsligat. Vi minns er och vi gläds stort åt att vår röst åter hörs, för vi har många fina minnen av våra mänskliga vänner och gläds över denna åter-anslutning. Vi älskar er. Farväl-

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...