Draken Elthor via Galaxygirl, 3 oktober, 2018

Draken Elthor

via Galaxygirl

3 oktober, 2018

Vi drakar ser er människor, i era samtliga stadier av att vara redo och av att inte vara redo. Nu gryr den nya tidsåldern. Jag är draken Elthor och denna har kallat mig från djupen där jag har utfört mitt ljusarbete, i likhet med många av oss, tillsammans med våra människor. Drakarna har tänt upp Jordens Kundalini-flamma. Elden i våra drakars andedräkt av kärlek, när den slås ihop med den violetta flamman, transmuterar med enorm intensitet.

För detta är vad vi nu befinner oss mitt uppe i, människa. Förändringens vildsinthet. De mörka har fått oräkneliga chanser till att vända sig till ljuset och de har i stället grävt klackarna i marken och konstruerat sina hatiska fort runtomkring sig själva. På det viset tillintetgör de sig själva. Ljuset segrar alltid, finner alltid en väg. Kärleken och ljuset segrar alltid! Och därmed, människor, är utgången säkrad, men känn er försäkrade om att ni befinner er mitt uppe i en stor andlig strid, för de mörka ger inte upp så lätt. Det är dags att transmutera med större intensitet, målinriktat. Kalla på era drakvänner och vi ska med glädje utföra denna övning tillsammans med er. För vi älskar att dela med oss av vår eld av glödande transmutation, för vår frekvens är kärlek, men av en större kraft, för det är hur vi drakar uppfattar och förkroppsligar kärleken. Vi är styrkan i vildsint beskyddande kärlek. Vi vakar över ljuset. Vi bevakar för närvarande Gaias ljus och hon lyser upp inför våra ögon när hennes kristallkärna hettas upp.

Känn drakarnas hetta. Välkomna stigningen av er egen kundalini och höj er tillsammans med Jorden till nya gränsområden, nya begynnelser. Men var försäkrade om att elden – denna förändringens eld – är oerhört het. Den kommer att bränna, smälta ner och förstöra allt som inte står i linje med Källans ljus och kärlek. För endast Källan och ljuset och kärleken kan uthärda sig själva. Ni människor, som glöder i och med att ni läser dessa ord, ni tänds som bäst upp med vår eldiga andedräkt. Jag, Elthor, andas denna drakarnas andedräkt över er. Känn hettan. Bär den som en mantel och slut upp i kampen! Huruvida ni följer med mig in till helvetets tarmsystem och transmuterar de mörka skuggorna, eller upprätthåller ljuset i ert meditativa tillstånd – så innebär det samma sak. Det är att ära ljuset, tjäna ljuset, ära den Gudomliga Modern, det Gudomliga feminina.

Elden återbalanserar, återställer, omdirigerar. Den är skoningslös. Den eldar upp allt som inte är av sanning. För sanningen är det som nu infaller på er planet, människor. Ni får se alla lögner gå upp i rök och de förkolnade resterna av det en gång så mäktiga styret, grunden – allting blir förändrat inför er syn. Era regeringar – i samtliga länder – kommer att återuppbyggas, omstartas, omskapas och de kommer att styras av de inter-galaktiska koncepten av rättvisa, av kärlek, av service till varandra, för tjänandet gynnar er i allra högsta grad. När alla tjänar, blir alla tjänade och samtliga hjärtan utvidgas under processens gång. Stora orättvisor måste åtgärdas. Vi drakar gillar att slåss. Vi är krigare. Vi blir inkallade varhelst galaxen kallar på oss. Och för närvarande riktas alla blickar på er, Gaias människor, på er som hör till Nova Gaia. Och under inandningens mest kritiska stund, var säkra på att den eldiga utandningen äger rum i detta ögonblick som är Nuet, i alla vinklar, på alla sidor, alla dimensioner. För denna strid gäller inte det förnämsta markområdet Gaia, Nej. Det är så mycket mer. Det är hemskt, det är gement och ljuset har övervunnit det. De som dyrkar det onda kommer att fördömas, åtalas och återvinnas. De har ingenstans att fly /draken skrattar/. För fastän de flyr det mänskliga planet, så står vi drakar beredda och vi kommer att eskortera dem till den Stora Centralsolen. För det är deras val och vi måste respektera det.

Kom ihåg. Källan är Källan. Alltet är Allt. Detta är det stora spelet i ett oändligt universum av oändliga möjligheter. Vi har alla lärt oss något under denna process och vi har alla vuxit till oss. Människor, var nu försäkrade om att ljuset segrar, men det är dags att kämpa tillsammans med oss. Följ din drakes kallelse och transmutera tillsammans med oss. Lys med din Violetta Flamma – gåvan från Modern och St.Germain till dig. Ställ upp som vår partner. Slå dig samman med ditt drakteam och vi ska nu bränna ner det gamla, tillsammans. För återigen står vi tillsammans med våra mänskliga vänner. Vi kämpar tillsammans. Och inom kort får vi åtnjuta freden tillsammans. Men inom denna sfär förhindras olyckligtvis freden hursomhelst av bråk inom flera instanser. Hitta Nova Gaias frid inuti era hjärtan och manifestera den, medan ni använder era glödande, mäktiga skapandekrafter och stå starka. Människa, stå stark! Håll ditt huvud högt och bestäm dina avsikter att bränna bort det gamla och att utvidga ljusets expansion, ständigt utvidgande, ständigt växande, ständigt älskande, ständigt lärande.

Jag är Elthor. Jag har talat! Vi drakar blir återigen mänsklighetens kompanjoner. Slut er samman till oss! Hurra!

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...