Draken Elthor via Galaxygirl, 8 september, 2018

Draken Elthor via Galaxygirl, 8 september 2018

Per Staffan 9 september 2018

Drakar och Drakfolket från Maldek (kanaliserat meddelande)

Jag är Elthor, draken. Bortom tid och rum, från början verkar det för oss, fanns vi drakar. För vi är en gammal ras ingjuten med visdom och kreativ känsla från Källan från länge sedan.

Vi ser på mänskligheten med stort intresse just nu när många av er vaknar och inser att ni är en del av den största showen i universum. Och när ni vaknar börjar ni se den förvirring som omger er och det kan orsaka att ni tar en paus, att ni utvärderar och att ni blir oroliga. Människor, ni uppvaknade, det är därför ni kom. När det finansiella systemet återställs så återställs världen och de mörka flyr eller försöker fly, och ni kommer att få nya verktyg att skapa med och skapa er vilja. Denna tid av kosmisk oro och omvälvning, som för närvarande är er upplevelse och verklighet behöver inte vara kvar längre.

Vi drakar ser allt med våra allseende gyllene ögon av det Kristnade ljuset. Vi drakar har saknat vårt samspel med våra mänskliga vänner och vi återkommer ivrigt och glatt tillbaka till vår favoritplanet Gaia, för hennes gröna skogar och blåa bergstoppar är oöverträffade. Vi drakar älskar höjder, vi älskar skönhet, vi älskar med den renade typen av kärlek som bara kommer med tid och erfarenhet. Vi är gamla varelser från tidens födelse. Några har kallat oss Tidsherrar, för vi strövar runt tidslinjerna, och skyndar ut och in enkelt. Det är lätt för oss. Vi är mäktiga varelser. Människor, jag, Elthor kom hit idag, , för att berätta att ni är detsamma. Ni är också mäktiga och om ni har vaknat känner ni det här, det vet ni, och ni blir den här kraftfullare versionen av er själva som ni alltid var och alltid har varit, men glömt för en stund. Detta är jordupplevelsen. Att glömma och komma ihåg och återkräva er makt (rytande)! Så hävda den! Klaga inte mer på situationer som ni kan ändra på. Var förändringen, människa, och allt kommer att komma till er, för det här är de nya tiderna, de nya energierna. Vinden ligger i ryggen och ni lär er att sväva uppåt på strömmen av de nya energierna.

Så sträck ut era vingar och flyg med mig. Flyg med mig nu och låt oss göra en liten övning i drakuthållighet. Vi ska flyga högt och snabbt idag. Vi ska köra en komet, en av mina favoritsaker att göra förresten. Det är en fantastisk stressavlastare! Och ni människor är för stressade. Nog av detta. Det finns gott om kometer att jaga i kosmos, och de är förutsägbara om ni känner till deras banor, vilket vi naturligtvis gör. För vi är kometjagare. Det är vår sport. Vi sitter uppflugna på en stor gammal stock som överbryggar en spricka med snabbt vitt vatten som strömmar under. Ni är i en orörd skog av skönhet och här kan ni känna Moderns hjärtslag och höra hennes sång, för det här gamla minnet ligger inom er, om ni bara går in i det och kommer ihåg det. Stanna. Känn naturens musik runt omkring dig. Hör fågelsången. Känn skummet på fötterna från det vita vattnet nedan. Se de träiga ådrorna som du sätter dig på – ett gammalt ålderdomligt träd som är äldre än dig, och har sett mycket. Känn visdomen från klipporna som omger dig på sina bergiga toppar och bara var där. Vi är i gamla Lumerien, en orörd ursprunglig plats där elementalerna fortlever och skrattar och där kanske du brukade vara med oss, drakväktarna av Lumerien-tider. När du har absorberat det här tillräckligt för att bli uppfriskad, är du redo att flyga med mig? Titta på dina sidor. Du har mäktiga starka vingar! Sträck ut dem och testa dem. Känn vinden under dem. Testa strömmarna. Det är dags. Vi svävar upp, upp genom skogen försiktigt för att undvika de höga träden men nära nog för att känna oss välkomnande och vi går in i molnen nu. Dimman känns underbar på din robusta drakhud. Ännu högre genom sfärerna och nu ser vi maskhål – gyllene tunnlar av skimrande diamantljus som glimmar och förändras, viker undan och försvinner. Du letar efter den adress du vill uppleva och du flyger in. Och whoosh – Snabbare än du någonsin har rört dig som en människa reser du och du ser de kristalliserade sidorna av maskhålet med regnbågsskiftningar, okända i din värld, och du känner spinnet, upphetsningen och det är verkligen en rushernas rush.

Plötsligt stoppar vi. Det är ett mörkt tomrum, en paus. Känn pausen, människa, för ni människor pausar inte tillräckligt.

Vi ser nu vår favoritkomet närma sig – isig, hård och omgiven av kosmisk energi. Vi hör kometens sång och vi förenar oss och jagar eldsvansen bakom den genom rymden, och ibland, hela tiden, bör vi välja. Människa, du kan välja att sträcka ut tid – har du provat detta ännu? Det är dags att sträcka dina krafter och testa dem. För de är redo för dig att uppleva dem igen. Flyg med mig så länge du vill. Jaga kometer är bra avslappning. Kometen rör om universums energier. De är som stora skedar som rör i skålen … Föreställ dig en tibetansk sångskål som universum. Kometer åker på kanten och skapar ljud och harmoni, stämmer och stämmer om, alltid i glädje. De mörka har försökt att utnyttja kometenas energier och de kan det inte. De är heliga.

Uppfriskad? Låt oss återvända till vårt maskhål och spränga tillbaka till din hemvärld. Stig av där du vill. Jag är Elthor, draken. Var uppfriskad, människa, för dina ärofulla dagar är här. Nu bör du välja att upptäcka dem. Öppna denna present från universum. Den är din att behålla och uppleva och njuta av. Jag är Elthor, draken. Jag går i frid.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...