Det Uppståndna Drakkollektivet via Galaxygirl, 20 januari 2019

Det Uppståndna Drakkollektivet via Galaxygirl, 20 januari 2019

Per Staffan 21 januari 2019

Drakar och Drakmänniskor från Maldek (kanaliserat meddelande)

Meddelande från det Uppståndna Drakkollektivet (20/1/2019) | Galaxygirl

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi önskar ge ett visdomsord av försiktighet, till er, de uppstigande i detta Nu. Saker är inte riktigt som de ser ut. För matrisen kollapsar runt omkring er och om ni inte är anpassade till detta kommer ni att missa det här, men inte mycket längre, det är sant, som Moder Gud har sagt. Vi drakar tjänar Modern av Alla Ting med våra hela hjärtan, våra hela varelser, våra hela andetag. Vår eld är elden från hennes kreativa vilja. Vi rensar för henne. Vi svävar genom maskhål och tidslinjer med nåd och lätthet, för vi är mästare av tid och rum. Vi är hennes händer och fötter. Det är vårt syfte. Vi utför hennes gudomliga vilja/befallningar. Och människa, sådan är också din glädje, och ditt syfte.

Att tjäna Modern i allt ger djup glädje/frihet. Service till dig själv är litet, fult. Det är ingenting i jämförelse. Det är därför som så många känner sig så förlorade i er matrisvärld av illusion, av rök och speglar. De tjänar sig själva. Och så insveper de sig med lögner om självbetydelse, girighet, snikenhet, bedrägeri och så småningom skadar de deras ande så att deras hjärta skrumpnar till aska och förloras för dem. För de har grundat ut det. Ni har nedsänkts i mörka tider. Vi av drakriket har upplevt sådant mörker men de av oss som valde att uppleva Moderns nåd/frikostighet steg upp i hennes armar, hennes kärleksande och det är där vi vill stanna. De mörka drakarna har förblivit mörka och många sökte fristad i er matrisverksamhet. Men de rensas också bort och många av er har hjälpt oss, det Uppstigna Drakkollektivet med vår rensning/ återvinning, vilket vi tackar er för. För vi tycker om att arbeta med våra människor. Vi ser er som våra husdjur (vi säger detta med tillgivenhet) och tycker att det är roligt att ni tror att ni skulle kunna äga oss. Detta är ett långvarigt skämt, för vi är både suveräna och fria, ingen kan äga en annan. Vår närvaro som erbjuds är vår gåva, inte krav.

Var ljusa i hjärtat, men var starka i anden. Var starka i er karaktär, för även om era kroppar är små, är ert inflytande från tanke och kreativ vilja starkt och formidabelt. Det är därför vi, bortsett från oss som verkligen njuter av ert sällskap, vi drakar njuter av att samarbeta med en uppstigen vaken människa. Er avsikt skapar kraftfullt. Det är ert största vapen. (Modern skulle säga att kärlek är det största vapnet och vi håller med).

Vi uppstigna drakar omfamnar er med vår kärleksfulla Källblick. För vi ser alla saker. Vi ser er i ert utvecklingsstadium. Vi ser er som att ni ömsar en ny hud, inte längre som att kläckas ur ägget, för äggskalen har länge trampats under era växande/kraftfulla fötter. Nej. Ni ömsar. Ni är redo för det nya, för det nya Nuet som leder er/oss in i den ljusa framtiden för den strålande Nova Gaia som väntar på oss. Ja, era tvillingar, många av dem, väntar er där eller på skeppen, det är sant. Ja, vi drakar har tvillingar också, men inte alltid i den form som vi skulle förvänta oss, för vi möter dem när vi är riktigt redo, tillräckligt utvecklade för att hantera föreningen. Du människa är redo för denna evolutionens utmaning, expansion. Men det finns fortfarande mycket att göra, även om ni kommer att börja hitta glädjen i det mer och mer.

Vi ser glädje som kommer snabbt i er framtid. Vi säger omslut den in i er. Fira glädjen och mer kommer att komma till er. Var kraftfulla, var starka. Kom ihåg att ni är detta. Ni är andedräkt, och avläggare av Modern, ni är hennes hjärtfraktal. Har hon inte sagt det här? Och ni är våra vänner. Har vi inte sagt det här? Se? Ni är i gott sällskap. Ingenting kan få er tro att vackla om ni väljer att förstå ert arv. Ni är formidabla krigare av gammalt, förkroppsligat nu, i den mest glädjande tiden för kristallskapelse, som bildar en ny verklighet. För detta är vad ni/vi gör. Vi jobbar tillsammans, om ni tillåter detta partnerskap. Och vi föreslår att ni gör det för att det är ett naturligt sådant, format för eoner sedan, för förbättring av (av båda) våra arter.

Nu har vi berättat vilka ni är. Ni måste bestämma att detta är sant för er. Och ni måste agera som det. När ni ser mörker närma sig, skratta åt det och bränn bort det. Skratta åt den rena fräckheten att det närmar sig dig! Och var säkra på er makt! Där. Vi har sagt tillräckligt. Det är ni som måste bestämma om det kommer att vara sant för er, men vi försäkrar er att det är sant. För vi har sett er på slagfältet. Vi har sett er skapa världar. Vi har sett ömhet när ni tittar i ögonen på er nya skapelse (baby) med förundran. Vi har sett det bästa av mänskligheten över eoner av tid, och vi har sett det värsta. Förbränn det värsta med den violetta flamman och be att de delarna av er, av kollektivet, skall täckas med Moderns kärlek och smält samman dem till ljus. För det här är vad ljuskrigare betyder. Och det är vad ni är. Var nu ljuset i denna mest strålande dag av uppstigning! Och var fria! Vi är Det Uppstigna Drakkollektivet och vi håller er mänsklighet, våra vänner, i hög aktning. Vi är Det Uppstigna Drakkollektivet

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...