Elddraken Santor via Beatrice Madsen, 17 oktober, 2018

Elddraken Santor  av Beatrice Madsen 181017

Mitt namn är Santor, och jag är en kraftfull elddrake som tjänar i moder Gaias tjänst. Det är med glädje jag får kontakt med er och jag assisterar nu i den det stora uppvaknandet och framförallt i renssningsprocessen. Vi drakar är kraftfulla väsen, mycket kraftfulla. Vi har alltid på ett undermedvetet plan haft kontakt med er, det kan ni se i hela er kulturhistoria och vi samarbetar med er och ljuset. Ni har under lång tid fått höra att ni inte är kraftfulla, ni ska lyda och böja ert huvud för överheten och se er själva som syndfulla varelser.

Vad är det för trams, säger jag Santor. Den tiden är förbi. Vi tar kontakt med er för att hjälpa er att hitta er sanna kraft och potential. Vakna, människa, du är en stor kraftfull, medskapande ljuskälla. Tro på dig själv. Din skönhet har ingen gräns och har ingenting med yta att göra. Din tid är NU. Du kan skapa och skapar. Vila emellanåt och när du sover så möts vi. Det är med gränslös kärlek vi möts igen, drake och människa. Vi har starka band från andra tider, andra existensplan och dimensioner. I Atlantis och i Lemurien gick vi sida vid sida.

Mitt element är eld och ingen kommer undan mig. Jag är en karmadrake och står bredvid er människor när de illasinnade måste ta konsekvenserna av sina handlingar. De måste se in i mina kraftfulla eldögon på ett andligt plan och kan inte komma undan. Lismande, manipulerande, smicker och list går jag inte på. Jag ser om hjärtat är rent eller inte, jag ser minsta spår. Jag ser den dolda agendan och jag kommer med en eld från alla de som fått lida och ge sitt liv till dessa monster. Domedagen är här och de får möta konsekvenserna av alla sina onda handlingar. Under så lång tid med erat mått, mätt har de plågat er och gjort er kraftlösa. Skördat ert liv om och om igen och tro mig, de har ingen medkänsla. Jag utbrister ett eldvrål som får deras väsen att darra.

Jag står på gränsen vid porten och håller vakt. Det går inte längre att dra ner energin på min Moder Jord, försöker du så sprutar jag min eld på dig, oh monster. Jag finns i Moderns, ljuset och människornas tjänst. Se att du får tillbaka det du ger och ingen kommer undan mig. Santor i er tjänst.

Du gillar kanske också...